На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че работата на журналистката Виктория Маринова е свързана с жестоката й смърт. Това заяви Николай Кожухаров, шеф на Криминална полиция в Русе, цитиран от „Блиц“.
Според него към момента все повече избледнява версията за посегателство по професионални причини.
Започнал е разпит на свидетели и са назначени експертизи на компютри и ползвани телефони. Работи се по всички възможни версии, каза Георгиев. Установен е маршрутът на пострадалата от сутринта до момента на смъртта. Вероятно този, който я е нападнал, е знаел добре дневният й режим и факта, че е имала навик по едно и също време да прави джогинг в района на дигите, където е намерено и тялото.Ужасът в Русе е неописуем: Преди да бъде брутално убита, 30-годишната тв-водеща Виктория е била изнасилена!Млада жена е убита по особено жесток начин в Русе, съобщи „Нова телевизия“. Тялото на 30-годишната ж…Oct 7 2018skafeto.com

При откриването на трупа са липсвали ключовете за колата, очилата, част от дрехите, мобилния телефон и документите за самоличност. Националният институт по криминалистика и криминология вече е започнал изследване на иззетите до момента доказателства и се очаква тяхната експертиза.
Към момента се говори за един извършител.
Източници на електронната медия от разследването разкриха, че още в първите часове след откриването на тялото полицаите са започнали да работят по версията, че убиецът е някой, който е имал интимни отношения с Виктория Маринова. За това говорел начинът, по който е извършено убийството и неговата бруталност. На този етап все пак се проверяват и разследванията, които журналистката е правела през последните няколко месеца. Не е известно тя да е имала заплахи покрай работата си, разкриха от телевизия TVN.

Трагедията в Сливенско е огромна: Съпругът и щерката на зверски убитата Петя разказаха смразяващи кръвта подробностиХората в сливенското село Гавраилово са в шок, след като в нощта на Разпети петък там бе заклана бру…Apr 9 2018skafeto.com

loading...