Слави Трифонов е бил заплашен с убийство. Случайно или не, зловещата закана се случва в разгара на подготовката на политическия проект на шоумена „Има такъв народ“, която в момента върви с пълна пара.
Мъж се обадил на телефона за спешни случаи 112 и обявил, че ще заколи Слави Трифонов. Той дори посочил и кога – на 1 март. А също и къде – в НДК в столицата.
Полицията е задържала агресивния мъж. Това е 42-годишният Рейхан Мехмедов.
Той се обадил на телефона за спешни случаи в 13:55 ч. навръх Деня на влюбените и на виното. Разказал, чеСлави Трифонов удържа на думата си: Политиците в ступор, Дългия представи първите петима от кастинга си (ВИДЕО)Слави Трифонов явно не се шегува и работи усилено над политическия си проект „Има такъв народ“. Това…Feb 7 2018skafeto.com

Слави Трифонов му е нанесъл вреда на 1 март 2010 година, без обаче да уточнява каква.

След това предупредил, че на 1 март тази година ще отиде в НДК и ще заколи тв водещия, пише „24 часа“.
Обаждането е направено от телефон в пощата на град Стражица, обяснили полицаите на екипа на „Шоуто на Слави“. За по-малко от час след позвъняването мъжът бил локализиран и задържан.
„На 1 март ще си правим шоуто“, обясниха от тв предаването, без да коментират повече заплахата. Слави Трифонов също не е направил официален коментар. Неприятната случка не е отразена и в личната му страница във Фейсбук, където Дългия е много активен от няколко месеца насам. Вместо това, в социалната мрежа той продължава да публикува видео клипове, в които представя талантливи българи, които са издържали проведения от него кастинг и ще бъдат част от политическия му проект.Преди минути. Слави Трифонов приключи с кастинга и шокира политиците: Идва месецът на промяната с „Има такава държава“Преди малко шоуменът Слави Трифонов публикува на страницата си във Фейсбук текст, който със сигурнос…Feb 6 2018skafeto.com

loading...