Червенова бнт

Едно от емблематичните лица на телевизията-майка БНТ Радина Червенова започнала работа в медията на хонорар, след като преборила 2000 кандидати за работа в нея.

„Имаше конкурс за говорители – звездите на телевизията тогава. Състезанието беше за едно място, за което се явиха 2000 кандидати. Не съм имала надежда, че ще ми се случи. Конкурсът беше в продължение на година.

Стигнах до финала, но изглеждах много малка, а това беше периодът, в който младостта не се толерираше толкова много. Хачо Бояджиев, бог да го прости, на когото съм много благодарна, ми каза: „Ти имаш качества. Оставаш. Просто изчакай малко да пораснеш, защото така, като те гледам, няма кой да ти повярва”, казва Радина в интервю пред „24 часа”.

Ели Гигова сменя БНТ с Европейския парламентКрасивата водеща Ели Гигова потвърди слуховете отпреди дни, че ще прекрати работата си за БНТ. Оказа…Sep 19 2019skafeto.com

„Започнах да работя на хонорар. Ето оттогава е амбицията ми, желанието, любопитството и интересът към телевизията. Това беше най-модерната медия, там работеха най-добрите. Тогава действително имаше истинска конкуренция, избираха най-доброто сред хиляди. Сега при толкова много телевизии като че ли най-добрите вече не търсят телевизията. Може би е нормално, защото времето е друго”, разсъждава водещата, която успя да пребори рака.

БНТ забърка дипломатически скандал, пусна карта на Украйна без КримПосолството на Украйна у нас излезе с позиция срещу Българската националта телевизия (БНТ), след кат…Sep 19 2019skafeto.com

„Това, за което имам самочувствие, е, че след като минах през всички конкурси, ме оцениха хора легенди, които телевизията беше превърнала в институции. Научих, че такива личности създават авторитета на медията и я превръщат във власт.

Най-накрая и БНТ влезе в ХХI век, телевизията майка си намери гореща синоптичка (СНИМКА)БНТ най-после намери красива синоптичка, която да съобщава прогнозата за времето по подобие на частн…Sep 16 2019skafeto.com

Смятам, че човек, когато постига нещо, за което е мечтал, е истински щастлив, когато го направи сам. Много е важно, стигайки до един връх, да си казваш – а, има още един, искам и него да изкача. Трябва да имаш цел, към която да вървиш, винаги да се стремиш, никога да не казваш: „Аз съм най-великият, постигнах всичко”. Тогава всичко се срива”, убедена е съпругата на бившия вече БНТ шеф Коко Каменаров.
Кошлуков изхвърли Радина Червенова от БНТЕмблематичната водеща на новините по БНТ Радина Червенова слага край на 35-годишната си славна карие…Aug 20 2019skafeto.com

loading...