Иван Ласкин закусва с коняк във Втора градска болница, където продължава да се лекува след тежката диагноза цироза, която го събори лошо в средата на септември, пише седмичникът „Уикенд“, цитиран от агенция „Блиц“.
Приятел на актьора, минал през отделението на свиждане, нервно сподели, че въпреки страшната болест отново пипа стъклото без никакви притеснения за бъдещето си.
„Отидохме няколко човека да го видим, след като дълго време беше в интензивното, където нямаше свиждания. Неприятно се изненадахме, когато се оказа, че Иван си има под ръка „патронче“ коняк, от което с треперещи ръце си отпива без притеснение от лекарите или персонала„, ядоса се очевидецът на немислимото безразсъдство на артиста.Завесата падна: Иван Ласкин проговори след спешното влизане в болница, разкри каква е диагнозата„Имам вътрешен кръвоизлив на крака и разкъсани мускули. Вече съм си вкъщи, ходя в болницата само за …Oct 18 2018skafeto.com

По думите на свидетеля така и не става ясно кой е виновникът алкохолът да стига до Ласкин, който само преди седмици беше на крачка от най-лошото.
„Не може да има толкова тъпи хора, как ще носиш алкохол на човек, който доста хора отписаха от света на живите? Съмнявам се, че може да е Александра Сърчаджиева. Ако тя знае за простотията, нищо чудно да поиска от лекарите да забранят всякакви свиждания с нейния любим“, гневи се приятелят на Ласкин.Иван Ласкин се закани на „зелените“ протестъри: Капути платени, ще ви счупя мандибулите (СНИМКА)В понеделник следобед поредната трагедия се разигра в пазарджишкото село Мокрище. Питбул нападна 3-г…Feb 2 2018skafeto.com


loading...