Слави Трифонов жена ефир проблем сърце хан Алцек Невена Цонева джип за празника

В последните седмици един въпрос не дава мира на зрителите на БТВ – какво ще се случи, след като Слави Трифонов и екипът му напуснат ефира на телевизията. Вече върви слух, че „Шоуто на Слави“ ще бъде заменено от ново развлекателно предаване.Слави Трифонов спасил от мизерия наш актьорСлави Трифонов е подал ръка в много труден момент на актьора Мариан Бачев. С поканата да стане част …May 6 2019skafeto.com

Преди време продуцентът Магърдич Халваджиян беше казал, че Димитър Рачко струва 1 милион евро и всеки, който е готов да плати трансферната сума, може да има преговори.

Именно тази цифра се завъртя тези дни покрай сюжета, който комикът разиграва от екрана, че ще бяга при конкурента Слави Трифонов. Разбира се, всичко е в рамките на шегата, но не и съвсем, тъй като актьорът е златна кокошка за тв съдържание и шоу – има висок рейтинг и е неизчерпаем извор на смешки и оригинални импровизации, пише „Телеграф“.

Говори се, че от есента Рачков ще седне в стола на Слави Трифонов, който вече обяви, че се оттегля от ефира. В същото време Магърдич е бил забелязан край сградата на Би Ти Ви, вероятно водейки преговори. Според едни предмет на разговора са били „Господарите на ефира“, а според други догадки в комплект с това предаване под шапката на медията ще влезе и бъдещото вечерно шоу на Рачков.

Какво има да става – само бъдещето ще покаже, но безспорно Рачков е умопомрачаващ комик, а и актьор с широк диапазон. Може да бъде от Жоро Бекъма до Яго от „Отело“.На финала: Слави Трифонов прости предателство от скъп човекСлави Трифонов очевидно е решил да остави само приятели след слизането от екран на емблематичното си…May 10 2019skafeto.com


loading...