Ани Цолова ефир

Журналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и половина изчезна мистериозно от ефир и повече не се върна, съобщава „Блиц“. Бившата водеща живее в китното село край София Долни Пасарел. Ексекранната половинка на Виктор Николаев се подвизава там със семейството си, далеч от хорските приказки.

Населеното място се намира на 30 км от София, точно на половината път между столицата и Самоков. Пасарел е дестинация, където може да се практикуват множество хобита. БЛИЦ научи, че мъжът на Цолова е запален ловец и от известно време е член на ловната дружинка в селото. Миналата година дори Васил е гръмнал огромен глиган в гората.

Китното селце се намира между два планини – Лозенска и Плана. В близост до него има езеро.Диана Любенова джигит на пътя: Водещата кара по трамвайните релси, в КАТ безсилни (СНИМКИ)Популярната телевизионна водеща Диана Любенова системно гази закона за пътищата, видяха фотографите …Jan 13 2019skafeto.com

Край Пасарел минава и най-дългата река в България Искър, а на 5-10 минути с кола от населеното място е язовир Искър.

Цолова със сигурност има възможността да се наслаждава на тези природни богатства и на спокойствието, което цари в околността.

Припомняме, че през 2017 година Ани внезапно бе свалена от ефира на Нова телевизия, където беше водеща на сутрешния блок „Здравей България“ заедно с Виктор Николаев.

Първоначално се шушукаше, че бившият кадър на bTV ще започне работа в ново, развлекателно предаване по същата медия, но това не се случи. През октомври месец миналата година Цолова най-сетне проговори и разкри, че знае защо не й е тръгнало предаването и че през февруари същата година е прекратила договора си с телевизията по взаимно съгласие.

В момента Цолова работи по нов проект.Пълен и неочакван обрат: Водещата Ани Салич влиза в политиката и се облизва за тлъст постАни Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на новините по Нова се гласяла за министъ…Dec 16 2018skafeto.com

loading...