Развигор Попов се превърнал в болногледач на съпругата си Мими Иванова, която била гипсирана вече повече от месец. Певецът съпровождал жена си до тоалетната, помагал й да се къпе, обличал я и дори й слагал червило, защото дясната й ръка била фатално счупена и все още не можела да я движи, съобщава „Ретро“.
Естрадната легенда се потрошила при нелеп инцидент в новия мезонет, в който с Развигор наскоро се нанесли. Мими отивала да си направи кафе, когато се подхлъзнала в локва пред печката и тупнала по очи върху мраморния под. За да омекоти удара, подложила ръцете си, но точно дясната китка поела цялата тежест на тялото. При падането тя чула зловещ звук, а когато погледнала, видяла, че костта й направо стърчи през кожата.Мъжът на Тони Димитрова я съсипа отново: Милен създал второ семейство тайно от емблематичната певицаБившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки ново семейство тайно от нея. Бургаз…Aug 23 2018skafeto.com

Гледката я ужасила и Иванова извикала на умряло. Добре че мъжът й си бил вкъщи и веднага се затичал да види какво се е случило и успял да я вдигне от пода. „Иначе щях да си лежа безпомощна и вир-вода мокра на земята, защото не можех да събера сили да се изправя сама и да стигна до телефона“, жалва се изпълнителката.
Когато 71-годишната звезда се освестила, установила, че мезонетът, който е на малко по-високо ниво, се е наводнил и през спалнята на певицата водата е стигнала до кухнята, където се потрошила. Макар да се надявала счупването да не е толкова фатално, лекарите убили всичките й надежди за бързо възстановяване и й казали, че гипсът е само началото на оздравителния процес. После Мими трябвало да се подложи на сериозна рехабилитация, по време на която специалист да раздвижва ръката й и да наблюдава дали костта не зараства на криво.

Кураж й давало само присъствието на Развигор и неотлъчните му грижи. „Денонощно съм до нея. Непрекъснато. Трябва да й отварям капачката на червилото, на пудриерата, да й разкопчавам и закопчавам копчетата и така нататък. Безпомощен е човек в такава ситуация. Аз дори пробвах да си нарежа парче салам с лявата ръка – нищо!“, споделя Попов.
Злощастният инцидент обаче не попречил на участията на музикалното семейство, а Мими не се притеснявала да излиза на сцената гипсирана. Тя дори журирала в това състояние на фестивала „Бургас и морето“. Все пак не спирала да си задава въпроса защо й се случило и смятала, че е станала жертва на уроки или лоши очи. Певицата мислела, че някой й е завидял на новото скъпо жилище, в което се нанесли, и затова се претрепала точно в дома си.Талантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com

loading...