Лада

Без съмнение Лада е един от символите на съветското автомобилостроене от миналия век. Мнозина у нас още помнят времената, в които за да закупиш масов модел на марката у нас се чакаше ред в продължение на няколко години. Сега в Русия е в ход амбициозен план, който има за цел да възродил позабравената марка.
Разсекретиха визията на новата Лада Нива (Снимки)Не е за вярване, но това е Волга. Руснаците се прицелиха в S-класата на Мерцедес (ВИДЕО)Руското автомобилостроене явно няма да се примири с отредената му роля в миманса в Европа и света. П…Dec 18 2016skafeto.com

Новата Lada Niva ще бъде напълно различна от сегашния модел. Или поне това указват патентните изображения на следващия всъдеход, които са публикувани в базата данни на Федералния институт за индустриална собственост на Русия.
Разсекретиха визията на новата Лада Нива (Снимки)

Както можете да видите на изображенията, автомобилът ще изглежда в духа на кросоувъра XRay и семейството на Vesta и ще е с огромен просвет. Като цяло, SUV ще стане по-брутален и утилитарен, пише auto.blitz.bg. Феновете на АвтоВАЗ, които следят внимателно всички новини ще забележат, че автомобилът почти напълно повтаря дизайна на концепта Lada 4 × 4 Vision, представен през 2018 година.

Стив Матин, шефът дизайнер, който заедно със своите сътрудници стои зад новия облик на автомобила, бе споделил преди време, че е изправен пред трудна задача – да модернизира автомобила чрез интегриране на „нова ДНК” в него, тъй като сегашното му поколение е разработвано преди 40 години. В същото време джипът трябва да остане разпознаваем.
Разсекретиха визията на новата Лада Нива (Снимки)

Според информациите, новата Нива ще се появи през 2020-2021 година. Според слуховете, тя ще бъде изградена на платформата Renault – Nissan CMF-B, която от години се използва активно в моделите на френско-японския концерн. На нея ще бъдат изградени и новите Juke и Logan.Легендарната „Волга“ със световен рекорд! Вижте какво направиха тези руснаци (ВИДЕО)Легендата на съветското автомобилостроене „Волга“ отново е на мода! Популярният автомобил  влезе в н…Oct 6 2016skafeto.com


loading...