https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Димитър Рачков и Мария Игнатова усилено си търсели ново любовно гнездо, след като преди няколко седмици официално обявиха, че отново са се събрали. Комикът и блондинката наели брокер, който издирвал за тях перфектния апартамент, който трябвало да бъде локализиран в уединен квартал и да е не по-малко от 800 квадрата, съобщава „Ретро“. За момента двамата живеели разделени – той бил в ергенската си къща, тя – при майка си, но се срещали всяка вечер и се чувствали, сякаш са гаджета.
Митко бил готов да се изръси за нов дом колкото е нужно, за да компенсира лошото си отношение към Мария в месеците, в които двамата бяха разделени. Водещата и до ден днешен го обвинявала, че избързал да махне предходния им апартамент, без дори да се опита да си я върне, защото имало вероятност да му прости греховете още тогава, а не да го кара да чака почти година.След бурното лято: Рачков и Мария спешно си търсят любовно гнездо, условията им са сериозниДимитър Рачков и Мария Игнатова усилено си търсели ново любовно гнездо, след като преди няколко седм…Sep 18 2018skafeto.com

Още в деня, в който Игнатова се изнесла, Рачков намерил мющерия за жилището си от 855 квадрата и го харизал за 264 000 лева, въпреки че можел да му вземе двойно, ако имал търпение да почака. Купувачът е Кирил Киров–Кико, режисьор на „Господари на ефира“, „Х Фактор“, сериала „7 часа разлика“ и голям приятел на двойката.
След раздялата с Мария актьорът се преместил от огромния апартамент в по-малка по площ, но много по-функционална къща в същия комплекс в Панчарево, където беше и първото им любовно гнездо с Игнатова. Сега се спуквал от частни участия в цялата страна и не отказвал да забавлява даже по села и паланки, стига да можели да му подсигурят хонорара от 5 хиляди лева за програма от час и половина.

През новия сезон на „Господари на ефира“ възнаграждението му също щяло да е по-голямо от обичайното, защото двамата с Мария се навили да водят заедно – събитие, което не се е случвало от 7 години насам. Това бил хитър трик на продуцента Джуди Халваджиян, който се възползвал от събирането им в живота, защото знаел, че щом са в комплект, високият рейтинг е сигурен. Прецакан бил само Зуека, който нямало да бъде на екран до Нова година и се чудел как да свърже двата края, защото издържал жена, дъщеря студентка и малък син.Мария Игнатова показа годежния пръстен от Димитър Рачков: Комикът се е изръсил здраво! (СНИМКА)Огромен диамантен пръстен блести на ръката на Мария Игнатова от няколко седмици. Според близки до тв…Sep 11 2018skafeto.com