https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Президентът Румен Радев е загладил косъм и вече носи по-голям номер костюм отпреди 2 години, когато стъпи за първи път на „Дондуков” 2, издават от администрацията на държавния глава, цитирани от вестник „Ретро“. За година и половина, откакто е президент, Радев е качил няколко килограма в повече. Костюмите, които са му ушити в началото на мандата, вече са му отеснели и се налагало да му се правят нови дрехи.
Напълняването на бившия летец е видно и с просто око, тъй като при кандидатирането си за поста той се гордееше със стройна фигура, без никакви тлъстинки. Сега обаче има и двойна брадичка, и бузи, както и нараснало коремче. Ако се съди по местата, на които е натрупал излишни мазнини, то окръглянето му се дължи изцяло на стреса.
Деси Радева взриви нета с тази песен и написа: Искам бръчките ми да продължават да се трупат (ВИДЕО)Съпругата на президента Румен Радев Десислава написа доста силен статус в личния си Фейсбук профил. …Oct 3 2018skafeto.com

Политиката е много по-голям стрес, отколкото е очаквал. Вярно, че и летенето не е лесно, но тук говорим за ежедневно и почти постоянно напрежение, което е несравнимо с работата му до момента“, коментират политици. По думите им, ако иска да запази фигурата си, Радев трябва доста да се труди във фитнеса и да не си позволява пищни софри, на каквито често е сниман със съпругата си Десислава.
От кухнята на президентството издават, че държавният глава съвсем му е отпуснал края. Въобще не се съобразявал с това какво си похапва и е станал чревоугодник, и затова трудно ще се справи с излишните килограми. Припомняме, че той няколко пъти бе спипан да си похапва да корем – банички, джолани и дори кебапчета на улицата.Четирима гардове пазят сина на Румен Радев: Охранители от НСО придружават ученика Георги и до магазинаРумен Радев отскоро е подсигурил солидна охрана на сина си Георги, издават хора от квартала, в който…Sep 24 2018skafeto.com