сватба в тролей

Подобна гледка ще ни се случи за първи път – сватба в тролей, който ще се завърти по булевардите на София днес. Ексцентричната свекърва Ива Петкова е наела транспортния звяр и ще посреща гостите лично с бели целувки, предаде Нова ТВ. Тролейбусът ще бъде украсен, а по таблото ми ще минават надписи с поздравления. В машината ще има кетъринг, ще се пускат балони с хелий. 

Младите заминават на круиз по Нил – сватбен подарък от свекървата.  Тролеят ще ги чака пред църквата и ще превози гостите до мястото на празненството. „Това всъщност е моята изненада за младите“, коментира Петкова.

Бъдещата свекърва е избрала и конкретен шофьор, Жоро, заради усмивката и приветливостта му. „Обичам такива по-откачени неща.

Имах идея, когато вратите на тролея се отворят, да излетят не само балони, но и ято бели гълъби, но не успях да открия такива, за съжаление“, разказва г-жа Петкова пред Нова ТВ.

Година след сватбата: Правнучката на Ванга се развеждаГодина след пищната сватба, правнучката на Баба Ванга е пред развод, пише „Галерия“. Кристина Грахов…Jul 11 2019skafeto.com

loading...