https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф направи шокиращи разкрития за страната си. Красивата принцеса от Саудитска Арабия даде гласност на един наболял от години въпрос, който винаги се избутва в ъгъла на вниманието. Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал. Наскоро той бе арестуван по обвинения в корупция. А докато той се опитва да чисти имиджа си, съпругата му проговори за една доста неудобна тема.
Помните ли Зара от първия Биг Брадър? В момента живее живот на принцеса, ето кой и къде я глези (СНИМКИ)Говори ли ви нещо името Светлозара Трендафилова? Едва ли. Виж, ако се каже Зара, то тогава нещата се…Nov 8 2017skafeto.com

Според принцеса Амира, робството под различни форми е практика в Саудитска Арабия, но само за хора с по-специално обществено положение. На челно място са именно представителите на кралското семейство. Разбира се, тези деяния срещу правата на човека са се превърнали в обществена тайна. Малцина, като нея, имат смелостта да говорят по този въпрос. Съпругата на принца заяви в интервю за френския вестник „Льо Монд”, че най-често в роби се превръща осиновени от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия деца. Те най-често са подлагани не само на къртовски труд, но и на сексуални посегателства, пише blitz.bg.

Според красивата принцеса, град Джеда се е превърнал в същински пазар на сескробини. Именно там има най-голям избор на девойки, който след като биват откупени, стават част от десетки разюздани партита с много алкохол и наркотици. „Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия“, споделя Амира.
Източник: razkritia.comСтрашна гавра с паметта на Даяна! На Острова настръхнаха срещу модерен паметник на принцесата (СНИМКА)Цяла Великобритания настръхна срещу мемориален паметник, издигнат по повод 20-годишнината от нелепат…Sep 13 2017skafeto.com