Аз ще съм най-щастливият дядо, имам зет като мед. Дъщеря ми има пълното право да избира какво да е името на детенцето й, но няма да скрия, че съм много горд, че ще се казва Александър“. Това сподели развълнуваният Сашо Диков по повод предстоящото увеличаване на семейството му, цитиран от HotArena.
Както е известно, Петя Дикова само преди дни призна, че е бременна. А знаменития журналист не може да сдържа щастието си, че ще става дядо и ще има внуче.
„Много ме радва, че Илиян е талантлив и постига всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, смее се Диков.Гаджето на Петя Дикова разкри какво бебе чакат и името, което са му избрали (СНИМКИ)Гаджето на Петя Дикова – Илиян Любомиров, който е ко-водещ в предаването „На кафе“, коментира бомбат…Dec 17 2018skafeto.com

От няколко месеца Петя живее с поета Илиян Любомиров, който се подписва с псевдонима Августин Господинов. Преди да стане известен у нас с творчеството си, шест години е живял в Германия, като се занимава с различни професии.
Доста време изкарва в берлинска дискотека, където работи от чистач до сервитьор и барман. След няколко години работи в различни хотели и заведения. Известно време работи в баровския „Риц“, където една нощ сервира на Роби Уилямс.
Певецът дотолкова харесва компанията му, че настоява до края на вечерта да сервира само на него. Особено след като чува критиката за последната си песен.
Сашо Диков е на седмото небе от новината на Пипи: Имам зет като мед, аз съм най-щастливият дядо

В крайна сметка 28-годишния поет спестява достатъчно, за да се прибере в България и дори да пише и издава собствени книги. Става известен и в студиото на Би Ти Ви се запознава с Петя.
Двамата бързо се влюбват, а фактът, че чаровницата е шест години по-голяма от него въобще не го притеснява. Всъщност даже се харесвало на Илиян, който не криел, че си пада по какички.
Последната му приятелка била на 48 години, но поетът рядко говори за личния си живот. Освен поет обаче, Илиян е и много добър каратист. От години тренира и е световен вицешампион.
„Заедно сме били със Светльо Витков в една школа. Само хубави неща мога да кажа за него“, смее се Августин, който през пролетта ще става баща за първи път.Петя Дикова бременна, сама призна в ефир пред прочут факир и обяви кой е бащата на бебетоВодещата Петя Дикова каза в ефира на Би Ти Ви, че очаква първото си дете, докато интервюираше прочут…Dec 16 2018skafeto.com


loading...