https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки беше попитан от Сашо Диков защо партията му на практика се самоуби, като подкрепи в парламента мораториума върху лекарствата. Фармацевтичният бос видимо изпусна нервите си и отправи остри нападки по адрес на филмовата легенда и виден член на БСП Стефан Данаилов. „Като политик той е кръгла нула. Стефан Данаилов е част от парламента вече седем мандата и не може да говори, че някои други хора са убийци. В крайна сметка, той е бил част от предишните управления, допуснали сега да няма пари за лекарства, за учители, за пенсионери. Това е страшен цинизъм“, категорично заяви Марешки пред Стажанта.
„Хората се спират с огромно уважение към мен, те знаят какво правя“, похвали се лидерът на „Воля“.Стефан Данаилов разкри коя е втората му голяма любов! Ето коя известна актриса е покорила сърцето му, освен жена муВеликият Стефан Данаилов празнува своя 75 юбилей на 9-ти декември. По случай рождения си ден, той пр…Dec 8 2017skafeto.com

„Ще отхвърлим вота на недоверие и ще подкрепим създаването на антикорупционен орган“, допълни Марешки.

„В момента сме в най-благоприятната ситуация – не управляваме, не носим негативи, можем да критикуваме. Нямам интерес да влизам в нещо, което може да ми донесе негативи“. Това пък обяви пред Нова телевизия лидерът на „Воля“ Веселин Марешки. „Казах им: „Дайте ни пристанище Варна“. Ако то за 1 година даде 20% по-добър резултат, това ще покаже, че в предишните 20 години тези 20% някой ги е прибирал”, разказа Марешки.
„Ще водим разговори с другите, които се обявяват за опозиция“, заяви Марешки по повод евентуален вот на недоверие.
С гласуването си БСП и ДПС са легитимирали националистите. „Имало е пазарлъци. Ние предлагаме сериозни хора и някой ги наказва само защото са предложени от нас“, каза по повод избора на ВСС бизнесменът.
Според него има опити за смачкването му, но те няма да минат. „Човекът в „Дунарит“, който се опитват да го смачкват, е тотално зависим от държавата – вземат му поръчките и лиценза и той е тотално смазан. А аз нямам държавни поръчки – мен не могат да ме смачкат, не могат да ми разбият бизнеса”, заяви Марешки.

Стефан Данаилов с тежки думи за президента Румен Радев: Някои ходове не бяха правилниСтефан Данаилов каза тежки думи по адрес на президента Румен Радев. В студиото на бТВ големият актьо…Jul 10 2017skafeto.com