https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Поредното доста противоречиво назначение в държавата стана факт по време на служебния кабинет „Герджиков“, констатира информационна агенция БЛИЦ. Стана ясно, че за шеф на Напоителни системи е назначена бившата фолк певицата Снежина Динева или както е позната във фолк средите – Нена.

Има подозрения, че за кандидатурата на фурията са лобирали влиятелни кадри на БСП. В редиците на социалистите Динева е позната като фолк дива, защото дълги години е била певица, известна с псевдонима Нена.Корнелия Нинова със сензационно разкритие за кабинета „Герджиков“: Това е правителство на ГЕРБ, защото…Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи сензационно разкритие за служебното правителство на Огнян Гер…Mar 7 2017skafeto.com

Снежина Динева е работила в Напоителни системи като директор на „Административно-правна дирекция” и е разследвана от прокуратурата за злоупотреби в дружеството. Служители на дружеството смятат да сезират прокуратурата за скандалното назначение.

За председател на Съвета на директорите е назначен Петър Петров, а Филип Шукаров е нов член на Съвета. До този момент те са работили в Дружеството, но не са били част от управлението му. Срещу предишните ръководства на „Напоителни системи“ ЕАД са подадени сигнали до Прокуратурата за извършени финансови престъпления.

Досегашният изпълнителен директор Галина Панайотова е освободена от длъжност, за да се осигури безпристрастно и пълно съдействие на органите на досъдебното производство и разкриване на обективната истина.

От Министерството съобщават, че с промяната в ръководството ще се предприемат мерки за стабилизиране на финансовото състояние на Дружеството и ще бъде извършена цялостна проверка в системата.Преди минути. Отлична новина за пенсионерите. Кабинетът „Герджиков“ реши да…Служебното правителство на Огнян Герджиков преди минути взе много важно решение. По време на заседан…Mar 1 2017skafeto.com