Селин Дион

Певицата с култувата песен от Титаник, Селин Дион привлече фокуса на медиите, но този път с нейния притеснителен, анорексичен вид. Тя стана тема на таблоидите и заради връзката си с 16 години по-младия танцьор Пепе Муньос, която все още не е публично оповестена. Популярната певица е с драстично променен вънен вид, а феновете й са загрижени за нейното здраве. Те масово я съветват за започне да е храни и смятат, че е на ръба на анорексията, тъй като на последните фотографии изглежда като бледо копие на себе си.

В интервю Дион, която се отличава с нов стил на обличане, коментира формата си: „Не бих искала искала да говоря за това. Не си правете илюзии. Ако ви харесва, добре. Ако не, оставете ме на мира.

Селин определи покойния си съпруг Рене Анжелил като „най-велия мъж, живял някога„. Той е единственият мъж, когото е целувала и който открива таланта ѝ, когато е едва 12-годишна. Той почина преди 3 години от рак на 73-годишна възраст. През същата седмица Дион се сблъска и с друга лична трагедия – брат ѝ също си отиде. Тя говори и за слуховете за връзка с 34-годишния танцьор Пепе Муньос, който напоследък постоянно се появява с нея на събития, и каза за себе си, че не е обвързана.

По-рано и двамата отрекоха всякакви спекулации, че имат романтична връзка. Тя го нарече „най-добрия ми приятел“ и каза, че не може да разбере какъв е този засилен интерес по негов адрес.

Да, има друг мъж в живота ми, но той не е Мъжът в моя живот. Ние сме обвързани като приятели и нека не смесваме нещата. С него сме най-добри приятели. Прегръщаме се, понякога си държим ръцете, когато излизаме и хората го виждат. Имам предвид, че той ми подава ръка, когато излизам„, казва Дион.

Селин допълни, че не се ядосва на мнението на хората, че е продължила напред след смъртта на съпруга си, защото Пепе е „хубав“ и е нейният „най-добър приятел“.
Селин Дион e на прага на анорексията (Снимки)

Селин Дион e на прага на анорексията (Снимки)

Селин Дион e на прага на анорексията (Снимки)

loading...