Новини

Сензационен обрат: Лъсна причината за клането в Нови Искър, зловещи тайни излязоха от таблета на Росен Ангелов

Сензационен обрат: Лъсна причината за клането в Нови Искър, зловещи тайни излязоха от таблета на Росен Ангелов

Сензационен обрат е претърпяло разследването на шесторното убийство в Къщата на ужасите в Нови Искър, последвано от самоубийството на посочения за извършител Росен Ангелов-Горския. Това стана ясно от извънредния брифинг, даден от прокуратурата и МВР. Досега се смяташе, че Горския е убил Кети Кюхова от ревност, а след това е ликвидирал всички, които са знаели за приключилата им любовна афера. Сега като основен мотив изплува и криминален елемент.
Съдебномедицинската експертиза дава заключение дали едно лице наистина се е самоубило, гледайки положението на трупа, ръката му, барутните частици, оръжието и т.н. „Мотивът на Росен Ангелов да извърши тежкото престъпление е смесен – както емоционален, защото е отхвърленият любовник, така и финансов. Както стана ясно, Кети приживе е почиствала домове. Те са били на заможни българи, живеещи в София и околностите.Ужасът е неописуем: Касапинът от Нови Искър Росен тренирал в двора си как да застреля жертвите (СНИМКИ)Ужасяващи подробности за шесторния убиец от Нови Искър изплуваха днес. Това стана, след като журнали…Jan 5 2018skafeto.com

Някои от тях Росен е искал да ограби. Това е и една от причините за разрива между тях – Кети не е искала да му предостави достъп до някои от тези домове – ключ и код на алармените системи.

Тогава Кети е разбрала, че любовта му не е била безкористна, искрена и сърдечна. Това е и една от истинските причини той да иска да я затрие от лицето на земята. За връзката й са знаели всички нейни роднини, затова са затрити и всички свидетели“, каза Борислав Сарафов. „Той е убил семейството на Кети, защото тези, които биха били заинтересовани от разкриването на убийството, са детето, съпруга й и нейните близки“, каза той. „Още през август 2007 година Росен Ангелов има полицейска регистрация и тогава от него е взето ДНК, затова и веднага след изготвяне на заключението по ДНК анализа при убийството, вече знаехме, че Ангелов е замесен“, разкри Сарафов.

„Действията на Ангелов, като тежък социопат, не е имал разумни и емоционални мотиви да извърши едно петорно убийство, за да не се разкрие това на Кети Кюхова. Хронологично първо е убита тя„, подчерта той.
От заключението на съдебно-медицинската експертиза е ясно, че смъртта му се дължи на огнестрелно нараняване, причинено с един изстрел. При аутопсията е установена рана в слепоочието, каза прокурор Николова. Смъртта му е от края на трето, четвърто денонощие т.е. самоубийството му е станало на 5 януари, петък, уточни Борислав Сарафов. А издирването му е започнало на 3 януари. Ползвал е бисквитка Интернет, на таблета си е гледал изключително гнусно детско по*но, посочи той.
Очаквайте подробности!МВР пусна нова снимка на психопата от Нови Искър. Убиецът изглежда различно с брада и мустаци (СНИМКА)Главният заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър все още не е заловен от органите на реда. В …Jan 5 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Не е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания са един от най-големите здравословни проблеми на нашето съвремие.…
error: Съдържанието е защитено!