В последните месеци в телевизионните среди е повече от горещо. Непрекъснато валят новини за край на стари или връщането на екран на добре познати продукции. Други, като „Господари на ефира“ например, пък си търсят нов дом.

Поредната тв рокада е на път да се случи, след като в bTV решиха да върнат отново на екран една от емблематичните тв водещи – Катето Евро, пише „Марица“, цитиран от show.blitz.bg. Предаването, което стартира съвсем скоро в ефира на медията, всъщност е заснето още през 2016-та, но тогава така и не тръгва на екран.Халваджиян разделил Игнатова и Рачков: Водещата в жестока депресияСпирането на „Господари на ефира“ се отразява катастрофално на единствената водеща на шоуто. От нача…Mar 18 2019skafeto.com

Преди броени часове от bTV обявиха, че „Игрите на звездите“ започва да се излъчва от 31 май. Пилотното издание можем да гледаме от 21 часа.
Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21:30 ч.
Сензационна рокада в bTV: Връщат на екран емблематична водеща (СНИМКИ)

Евро ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите на bTV. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости.
Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят.

Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара.
Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление.

Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.
Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.Хилда Казасян откраднала мъжа на тв водещаХилда Казасян е щастливо сгодена за бизнесмена Пламен Иванов. Преди да стигнат до предложението за б…Apr 8 2019skafeto.com

loading...