Явор Захариев

Сестрата на починалия музикант Явор Захариев категорично отказва да приеме обявените официално експертизи, обясняващи причината за смъртта му. Тя отново използва социалните мрежи, за да изрази различното си мнение.

Въпреки категоричните данни от експертизата, че Явор Захариев е починал от наркотици, неговата сестра настоява, че фронтменът на Gravity Co. не е употребявал дрога, пише show.blitz.bg. Думите на сестрата на певеца са повече от директни и изпълнение с много болка. Нещо повече – тя директно се обръща към този, когото държи отговорен за смъртта на най-близките си човек.ВМА официално разкри от какво е умрял Явор Захариев, трагедията е пълнаСмъртта на музиканта Явор Захариев продължава да предизвиква въпроси в музикалните и медицинските ср…Apr 17 2019skafeto.com

„Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА. Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега“, написа тя в социалната мрежа Фейсбук.
Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало микс от наркотици – хероин, морфин, както и от други упойващи вещества.

Така стана ясно, че фронтменът е загинал заради хероиновата си зависимост, а не вследствие на побой, както твърдяха близките му.
Резултатите показват още, че певецът се е дрогирал в последните три месеца, за това е имал и сериозни бъбречни проблеми.
Припомняме, че Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние, окървавен, а и с отекли и подути крайници. Носът му бил разбит от падане в апартамента му в столичния кв. „Лозенец“.

Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит – не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.Първанов погреба тъща си: Майката на Зорка прекарала последните си години самаГеорги Първанов е погребал тъща си тайно. За смъртта на майката на жена му Зорка разбрали само най-б…Apr 3 2019skafeto.com

loading...