Синът на Тодор Живков – Владимир Живков, водел живот почти на прага на мизерията, а от охолството и лукса, на които се наслаждавал в младежките си години, отдавна нямало и помен. Съвсем наскоро наследникът на Тато минал официално в редиците на пенсионерите и напук на слуха, че се е облажил с тавана на пенсията от 910 лева, всъщност получавал скромната сума от 420 лева, съобщава вестник „Ретро“.
Парите наистина не му стигали, но гледал да не се оплаква и казвал: „Каквато за хората, това и за мен“. Съжалявал само, че имал успешен бизнес с козметика, който фалирал. В последните години Владко живеел напълно изолиран от хората в наследствената си къща в столичния квартал „Бояна“. Не излизал от къщи почти по никакъв повод, рядко ходел даже и до кварталната бакалия. Комшиите му твърдят, че в последно време залинял и направо се стопил, но за рязкото му отслабване си имало причина.
Синът на Тато мизерства с 420 лв. пенсия: Владко Живков живее в самота, стопил се заради болни бъбрециБлагодаря на Тодор Живков за хубавия ни живот: България стана най-бедната държава, много ще съжалявате за миналото„Рускиня съм, живея в България от 45 години, в град Смолян – огърлица на Родопите. На 81 години съм,…Sep 20 2018skafeto.com

С пенсионирането дошли и старческите болести и макар че синът на бившия Първи можел да се похвали с кръвно на ученик, бъбреците му заболели, а болките го карали непрекъснато да тича по спешност до лекарските кабинети.
Мъчно му било, че нямало много на кого да разчита, а семейството му се пръснало из целия свят. Владимир е минавал под венчило два пъти. За разлика от сестра си Людмила, която не създавала никакви главоболия на фамилията, Владко растял буен и неорганизиран. Владимир се жени за красивата плевенчанка Маруся Мирчевска, от която има син – Тодор Живков-джуниър. Развежда се и се взима със сегашната си съпруга Валя, с която имат дъщеря Елизабет. Младата мома в момента е дизайнер и има в биографията си престижен стаж в прочутата британска модна къща „Алекзандър Макуин“. За края на завършването си на бала Елизабет получи лично рокля от леля си – Евгения Живкова. По-малко известен е синът му от първия брак. Той е професионален играч на покер и живее недалеч от Лос Анджелис. Тодор Живков-младши в САЩ се подвизава под името Тед Влад Живков.Тайната е разбулена: След 10 ноември са подготвяли убийството на Тодор Живков? Ето подробностиТодор Живков е пазен във Военна болница след ареста. Причината е, че управляващите тогава се притесн…Apr 19 2018skafeto.com


loading...