тото

Да „удариш“ шестица от тотото е мечта на милиони българи. Така беше и по времето на соца, нещата не са се променили с нищо и в днешни дни.Помните ли леля Гошка, която удари джакпота от 68 млн. евро? Не е за вярване какво реши да направи с баснословната печалбаПрочутата леля Гошка ако не е най-богата българка, то със сигурност е много, ама много нависоко на в…Sep 21 2017skafeto.com

В четвъртък джакпотът в 6 от 49 се очаква да достигне 2 450 000 лв.
Има ли сигурна система за комбиниране, която гарантира печалба от тотото? Как с минимална инвестиция можеш да се окажеш следващият, 102-и, тото милионер на България? Отговор на тези въпроси може да ви даде някой, който вече е печелил от тотото, пише вестник „24 часа“. Или пък този, чиито числови комбинации са ударили джакпота. Едно е сигурно, обаче, ако при участието в игрите на СПОРТ ТОТО се ползва система за комбиниране, шансовете за печалба се увеличават многократно.
Системата "Вълчи капан" улавя тото милиони

Една от най-известните и безотказна система е наречена от тото любителите „вълчи капан“. Тя е записана под № 139 в книгата на Български спортен тотализатор. „Вълчи капан“ е с 5 твърди числа. Тоест във фиша се записват пет числа, а шестица печелиш, ако бъдат изтеглени твоите и което и да е от останалите 44. Тоест с един тото фиш участникът получава 44 шанса за печалба. И не само това. Печалбите, ако познае дори и само две от твърдите числа, са много по-големи, отколкото при пускането на обикновена квитанция. При улучване на две от твърдите числа се гарантира изплащането на 4 тройки. При познаването на 3 числа – 3 четворки и 41 тройки, при 4 уцелени – тотото плаща 2 петици и 42 четворки.

Именно с „вълчи капан“ и с числата на касиерката на СПОРТ ТОТО Василка Христоскова от Велинград един късметлия печели джакпота в любимата игра на българите „Тото 2 – 6 от 49“. Преди години Василка попълва за свой познат избрани от нея пет числа и записва комбинация № 139 в тото фиша. На приятеля й обаче не му се нравят системите по принцип и отказва да пусне квитанцията за тиража. Веднага след него в тото пункта влиза случаен минувач. Той решава да се довери на дългогодишната касиерка на СПОРТ ТОТО във Велинград. И не сгрешава. Късметът каца на рамото му и той прибира огромен джакпот.

Любопитен факт е, че самият щастливец не разбира веднага, че печели. Проверявайки фиша си, той вижда попълнени само 5 числа и тръгва да търси Василка за обяснение къде му е шестото. По ирония на съдбата, освен че попълва кадемлийския фиш, находчивата касиерка от Велинград му носи и благата вест за печалба. От този тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ заради това, че е ползвал „вълчи капан“, освен шестицата, късметлията отнася и 43 петици.

Печалбата от тотото, разбира се, е въпрос на късмет. Но винаги може да се стимулира. Това става като се ползват системите за комбиниране, обясняват тото маниаци. Така значително се увеличава шансът да спечелиш мечтаните средства за ваканция в Дубай или за малка, китна, вила с изглед към морето.

Всеки, който иска, може да пробва късмета си със системите за комбиниране още в следващия тираж на тотото в четвъртък. Общата сума на джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО минава 6 100 000 лв. В „Тото 2 – 6 от 49“ натрупаните средства достигат вече 2 450 000 лв., а в „Тото 2 – 6 от 42“ са 400 000 лв. В „Тото 2 – Зодиак“ печалбите достигат 3 000 000 лв., а в „Тото Джокер“ – 30 000 лв.Леля Гошка позлати родния си град: Тото милионерката не спира да прави даренияДарения за десетки хиляди левове за родния град Искър не спира да прави най-прочутата тото милионерк…Dec 26 2018skafeto.com

loading...