Жестока разправия се разпали още на старта на риалитито „Фермата“, а участниците вътре вече са се наежили срещу българомохамеданина Нури. Според източници на агенция „Блиц“ настроенията се ескалирали почти до бой заради изцепването на Нури още с влизането му в шоуто, че в България реално турско робство не е имало.
С появата си в петък вечер във „Фермата“ Нури Семерджиев, който определя себе си като мюсюлманин по вероизповедание, обяви, че в историческите книги, които е прочел, ясно се казвало, че българи и турци са съжителствали заедно. По думите му, ако турците са искали, за 500 години са щели да сменят вярата на „побратимите си“.
Скандал във "Фермата": Участници се счепкаха заради "османското присъствие", Нури Семерджиев шокира всички с думите си!Мрежата прегря от възмущение! Участник от „Фермата“: Не е имало турско робство, имало е присъствиеНури Семерджиев за няколко минути се превърна в най-обсъждания човек в България, след като при влиза…Sep 9 2018skafeto.com

Това изказване взриви веднага както социалните мрежи, така и останалите участници, които вече готвят вендета, а от екипа се тревожат да не се стигне и до физически разправии. Още тази вечер ще стане ясно дали Нури е успял да доразвие тезата си за робството и дали това ще доведе до последици за него.
По този повод се изказа дори волейболната звезда Владо Николов, който участва в предишния сезон на „Фермата“. Според спортиста робство е имало, но за българите става зле през последните 150 години, когато започва упадъкът на турската империя. През първите 350 години от робството сме имали автономна църква, училища и възможност да си запазим езика.Валерия от „Фермата“ сподели мечтата си: Иска да е като Деси Банова! Ето какво разкри гимнастичката„Фермата“ е една от най-гледаните реалити програми в момента. Тя се различава от другите подобни пре…Dec 8 2017skafeto.com

loading...