Холивудската звезда Бърт Рейнолдс почина на 82-годишна възраст, предадоха световните агенции, като се позоваха на американски медии.
Рейнолдс, който беше един от най-популярните актьори в Холивуд, е умрял в медицински център „Джупитър“ във Флорида, каза неговият мениджър Ерик Критзър.
Актьорът е участвал в десетки филми, а едни от най-известните му роли са в „Избавление“, „Свободна игра“, „Смоуки и Бандита“.
Рейнолдс достига върха на своята слава през 70-те и 80-те години на 20 век, но през 1997 г. получава първата си и единствена номинация за „Оскар“ за най-добър поддържащ актьор за ролята си във филма „Буги нощи“.
Скръбна вест: Отиде си една от най-големите фигури в киното. Последен поклон на големия талант!
Скръбна вест. Отиде си легенда на югославската и хърватската музика. Последен поклон! (СНИМКИ и ВИДЕО)Легендарният певец Оливер Драгоевич е починал около 5 ч. тази сутрин в болницата в Сплит, съобщават …Jul 29 2018skafeto.com

Причината за смъртта му е сърдечен удар. Рейнолдс от години имаше проблеми със сърцето. През февруари 2010 година той претърпя сериозна хирургическа интервенция.
Бърт Рейнолдс е американски актьор, режисьор и продуцент, носител е на награди „Еми“, „Сателит“ и два „Златни глобуса“. Номиниран е за „Оскар“ и награда на „БАФТА“. От 1978 г. има звезда на Холивудската алея на славата.Скръбна вест. Угасна една от най-талантливите български народни певици. Последен поклон пред паметта й!На 70-годишна възраст този свят напусна народната певица Надежда Аджова. На официалната страница във…Jul 5 2018skafeto.com

loading...