Новини

Скръбна вест. Отиде си една от най-талантливите журналистки. Коварна болест ни отне едно от емблематичните лица на Канал 3. Последен поклон!

Скръбна вест. Отиде си една от най-талантливите журналистки. Коварна болест ни отне едно от емблематичните лица на Канал 3. Последен поклон!

Тъжна вест попари журналистическата гилдия във вторник. След тежка битка с рака ни напусна талантливата журналистка Петя Петрова. Петя напусна този свят на едва 40-годишна възраст. Тя бе едно от емблематичните лица на спортните новини в Канал 3. Отличаваше се с много силен репортерски нюх и правеше запомнящи се репортажи. Петя Петрова е работила и в редакциите на вестниците „Стандарт“ и „7 дни спорт“. В последните години Петя работеше в пресцентъра на парламентарната група на ГЕРБ. Нейни бивши колеги от Канал 3 и настоящи от партийната централа изказаха своите съболезнования в социалните мрежи. Петя Петрова е едно от журналистическите открития на Сашо Диков. Тя неведнъж е споделяла, че именно на него дължи успешната си професионална кариера. Преди години Петя Петрова беше уволнена несправедливо от Канал 3.
Скръбна вест. Отиде си една от най-талантливите журналистки. Коварна болест ни отне едно от емблематичните лица на Канал 3. Последен поклон!Скръбна вест. Напуснаха ни двама от най-големите български журналисти. Последен поклон!Две много тъжни вести потопиха в скръб журналистическата гилдия в България. Само за ден загубихме ма…Jul 24 2017skafeto.com
Тогава в знак на протест Сашо Диков също напусна медията. „Сашо е човекът, който ме е научил на всичко в занаята. Още щом научих за уволнението, му се обадих по телефона и той веднага ме защити. Благодаря му и се надявам и занапред да работим заедно. Без него Канал 3 е нищо“, разказа след неприятния професионален момент Петя Петрова. Тя е родена в Ловеч, а още в гимназиалните години се увлича по журналистическата професия. Като 13-годишна започва да пише политически есета, а талантът й е забелязан от нейните преподаватели, които я насърчават в усилията й да успее. Екипът на skafeto.com изказва дълбоките си съболезнования към роднините и близките на Петя Петрова. Почивай в мир, Петя! Поклон пред светлата ти памет!Скръбна вест. Прочут говорител на БНР си отиде забравен и в мизерия. Последен поклон!Тъжна новина застигна работещите в Българското национално радио. На 84-годишна възраст ни напусна ед…Jul 4 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Солетите са лакомство, любимо на всяко дете. Проблемът с тях е, че не са особено…
error: Съдържанието е защитено!