Скръбна вест потопи в траур пиар и журналистическите гилдии в България! Почина една от най-известните пиарки в България Албена Ивайлова. Това съобщиха нейни близки.
Тя си е отишла след усложнения от бронхопневмония в столичната Окръжна болница, където е била приета със симптоми на въпросното заболяване.
Албена Ивайлова от години се бори смело с рака на гърдата.
По професия тя беше и журналист. Работеше и като пиар в кабинета на Иван Костов.
Албена Ивайлова е родена на 2 юни 1969 г. в София, завършила е журналистика и културология и бе репортер и редактор във вестник „Култура“, радио Витоша, в. „Стандарт“, Нова телевизия и Канал 3. От години се занимаваше с връзки с обществеността и публични комуникации.
Скръбна вест: Почина една от най-известните журналистки и пиари в България. Дълбок поклон пред светлата й памет!Скръбна вест: Отиде си известен и уважаван кмет на София и Плевен. Последен поклон!На 76 години е починал бившият кмет на София и Плевен Стефан Нинов, съобщиха негови близки. Погребен…Nov 9 2018skafeto.com

Албена Ивайлова оставя сираче – прекрасното, малко момиченце Аля.
Първи тъжната вест съобщи приятелят на Бени – бившият депутат Гроздан Караджов.
Тя е починала в сряда сутринта в 4:30 ч в Окръжната болница в София от пневмония – усложнение от рака на гърдата, с който се бори от 3 години.
Тя беше светъл лъч в политиката. Журналистката излезе достойно от властта, стана майка и активно дискутираше най-актуалните обществени теми в социалните мрежи.
Екипът на skafeto.com изказва дълбоките си съболезнования на семейството и близките на Албена Ивайлова. Дълбок поклон пред светлата й памет!Скръбна вест! Почина един от най-обичаните режисьори в родното кино: Отиде си само на 49Кино режисьорът Цветодар Марков си отиде от нашия свят на 49-годишна възраст. Тъжната вест съобщиха …Oct 25 2018skafeto.com

loading...