Слави Трифонов жена ефир проблем сърце хан Алцек Невена Цонева джип за празника

Слави Трифонов публикува много силен пост в социалните мрежи, с който обърна внимание на един много сериозен проблем в България. Водещият на „Шоуто на Слави“ осъди домашното насилие и разкри стряскаща статистика за пострадалите от този проблем у нас за последните години.Чудо се случи със Слави Трифонов: Дългия сбъдна мечтата сиСлави Трифонов отново шофира сам джипа си, похвали се самият той в едно от последните предавания на …Mar 22 2019skafeto.com

Публикуваме текста на Слави Трифонов без съкращения и редакторска намеса. Заглавието е на редакцията.

„Ако сте гледали нашия нов клип „Краят на света“, на финала му сигурно сте забелязали едно посвещение. Клипът се посвещава на всички жени, станали жертва на насилие.

Много пъти, когато са ми гостували чужденци – световноизвестни, особено мъже, аз с пълно основание съм им казвал, че в България се гордеем с красивите българки. Но не съм им казвал, че има нещо, от което трябва да се срамуваме. Само от 2018 г. до днес в България след домашно насилие са убити 39 жени, а 28 жени са пострадали тежко.

Само от началото на тази година жертвите са 6. Защо, бе хора? Защо? Толкова е страшно това да обичаш една жена, да живееш с нея, тя да ти роди деца, и вместо да се грижиш за тази жена като за цвете, като за муза, като за смисъла на твоя живот, ти да я убиеш.

Повлияни от тази страшна статистика, ние решихме да посветим този клип и тази песен на борбата с насилието срещу жени. Просто исках да го знаете.

Война в ефира: Слави Трифонов удари Маги Халваджиян по болното му мястоВойната между Слави Трифонов и Маги Халваджиян продължава с пълна пара! Дългия реши да удари продуце…Feb 28 2019skafeto.com


loading...