Новини

Слави Трифонов изригна гневно срещу Недялко Недялков: Чакай ме. Копелето идва. Любовта си заслужава. Доволен ще останеш

Слави Трифонов изригна гневно срещу Недялко Недялков: Чакай ме. Копелето идва. Любовта си заслужава. Доволен ще останеш

Отдавнашната вражда между телевизионния водещ Слави Трифонов и издателя Недялко Недялков се разгоря с нова сила. Поводът този път беше оставката на здравния министър Николай Петров, след която Недялков пусна свой коментар по темата. Това, от своя страна провокира отговор на Слави Трифонов, който той публикува в личния си профил във Фейсбук. Ето пълния текст от посланието на водещия на „Шоуто на Слави“, който поместваме без редакторска намеса.
„Оставката на министъра на здравеопазването породи много коментари, но един от тях ми направи голямо впечатление.
И то, не само защото е категоричен, а и защото идва от един човек, който, не крия, че ми е близък до сърцето. Това е собственикът на “ПИК” – Недялко Недялков, когото аз наричам просто „Любов моя“.
Ще ви цитирам думите на моя любовен блян:Бившата на Слави Трифонов му изпрати послание, което накара всички да се замислятМагдалена Ангелова е клиничен психолог с психоаналитична перспектива. Тя основава център ЕМПАТИЯ, ко…Nov 2 2017skafeto.com

“Тъпите копелета от bTV по поръчка взеха главата на един от най-достойните български лекари – Николай Петров. Ще им се връща!”

Не мога да се сдържа да не се обърна към автора на тези думи.
Скъпа моя Недялко, виждам, че продължаваш да си груб, жълт, платен и Пеевски. Въпреки, че ме даде на прокурор и любовните думи, които исках да кажа на теб, ги казах в СДВР, въпреки всичко това, не можеш да ме спреш. Любовта е по-силна от всичко! Казваш: “Тъпите копелета от bTV”. Тъй като и аз съм в bTV, затова сега ще ти припомня думите от една моя песен, която сега разбирам, че съм изпял за тебе:
„Копелета гадни бяхме,
всичките, до един,
Ала така ни обичахте…“
Чакай ме. Копелето идва. Любовта си заслужава. Доволен ще останеш.“Слави Трифонов предложи нещо, от което на всички политици в България им се подкосиха краката (СНИМКА)Публикация на Слави Трифонов в социалната мрежа Фейсбук предизвика буря от одобрение на почитателите…Oct 27 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Днес ще ви предложим едно мезе, с което няма да сгрешите. И ще получите похвали…
error: Съдържанието е защитено!