Слави Трифонов политик празник Халваджиян Седем-осми Росица Димитрова слави трифонов иванчева партиите

Слави Трифонов е решил да отмъсти на дългогодишните си конкуренти и врагове Магърдич и Джуди Халваджиян и правел всичко по силите си да им попречи да се приютят в Би Ти Ви, мълви се усилено в телевизионните среди, съобщава „Ретро“.

Шоуто „Господари на ефира” бе свалено от екрана на Нова тв на 1 януари тази година и сега продуцентите си търсят ново работно място. Преговорите им с първата частна национална телевизия обаче удряли на камък и пръст в това имала дългата ръка на злопаметния Трифонов. Той има огромно влияние в Би Ти Ви и ударил на масата пред ръководството: Или те, или аз!

Всеизвестен факт е, че шоуменът от Учиндол недолюбва Магърдич и Джуди и дори ги осъди за нарушени авторски права. Дългия е изключително притеснен от непрекъснато сриващия се рейтинг на чалгаджийското му предаване и изпадал в ярост само при мисълта, че може да му се появи конкуренция като „Господари на ефира”.Певицата на Слави Трифонов Лили Стефанова изплака голямата си болка: Гърдите ми пречат! (СНИМКИ)Неочакван проблем измъчва певицата от „Шоуто на Слави“ Лилия Стефанова. Тя призна пред свои фенове, …Jan 15 2019skafeto.com

„Слави е изключително отмъстителен и ще направи всичко възможно кланът Халваджиян да не стъпи на територията на Би Ти Ви. Трифонов напоследък е много изнервен от несполуките си – и в телевизията, и със своя политически псевдопроект, и става все по-агресивен. Само „Господарите” му липсват за комшии – тогава окончателно ще превърти и може да се стигне и до физически стълкновения”, коментират в коридорите на медията.

Многочисленият екип на „Господари на ефира”, който допреди Нова година бе ангажиран с продукциите на арменския клан Халваджиян, ще е без работа и постоянни доходи поне до март.

Официално договорът на „Глобал Вижън“ с медията изтече на 31 декември, но неофициално – шоуто и братя Халваджиян са подложени на рестрикции заради чутовния скандал с репортера им Митко Върбанов, който удари не само по имиджа на „Господарите“, но и по този на Нова тв.

Макар Джуди Халваджиян да обяви, че преговаря с „всички телевизии“, реално погледнато, не всички могат да си позволят шоуто за гафове, както и придружаващите го формати, които Халваджиян продуцират – „Като две капки вода“ и „Х Фактор“, за които те прибират милиони.

Двата музикални проекта са изключително скъпи откъм производство и телевизиите, които биха могли да си ги позволят, са точно две – Нова и конкурентната Би Ти Ви. Държавната БНТ никога не е излъчвала подобни формати, затова тя не е опция пред арменците.

Мълви се, че засега единствената възможна опция пред „Господарите“ и братя Халваджиян остава досегашният им дом – Нова тв. Оттам обаче вече нямало да бъдат толкова щедри във финансирането на проектите им. Говори се, че медията била готова да сключи нов договор с „Глобал“, но при едно условие – шоуто да бъде излъчвано 3 пъти седмично вместо 5, както бе досега, и то чак от март.Певицата Дивна: Слави Трифонов ме предаде! Чудовищно е хора да нападат хора по този начинПевицата Дивна разкри, че след катастрофата, в която по нейна вина тежко пострада моделът Кристин Ил…Dec 21 2018skafeto.com

loading...