Висш съдебен съвет

Изключително гневен пост публикува в профила си във Фейсбук телевизионният водещ Слави Трифонов. В него той прави на пух и прах депутатите в 44-ото Народно събрание и ги обвинява, че за пореден път управляващи и опозиция са действали в съглашателство, за да вземат решение, изгодно само на тях, но не и на българските избиратели.

Повод за гнева на водещия на „Шоуто на Слави“ стана изборът на членовете от парламентарната квота на новия Висш съдебен съвет. Ето и коментара на гологлавия водещ. „Депутатите избраха 11-те представители на парламента в новия Висш съдебен съвет. Избраха ги с подсказване с пръсти, с вдигане на ръце, химикалки, очила и в пълно съглашателство между управляващи и опозиция (в медии се появиха снимки как депутати от ГЕРБ си подават знаци с ръце – б.р.).Слави Трифонов показа, че може да мобилизира милиони. Управляват ни бандити, важно е какво ще предложи шоуменът*Отвореното писмо на Слави Трифонов, с което той обяви, че наистина има намерение да реализира полити…Sep 18 2017skafeto.com

Избраха ги без обсъждане на качествата на кандидатите, без неудобни въпроси към тези със скандални дела, със спорна репутация и с неясен произход на притежаваното от тях имущество.

Омиротвореният господин с „чисто съдебно минало“ Волен Сидеров пробута и двете си номинации за членове на Висшия съдебен съвет. Честито, бате Волене! (един от номинираните от „Обединени патриоти“ е адвокат, другият – прокурор – б.р.).

И #КОЙ, след като тези дни си нае американски адвокати да го защитават по „Магнитски“, днес си нае и съдии и прокурори във ВСС. И на него – честито! – Въобще, на всички печеливши – честито!

А на останалите, които се надяват на независим кадрови орган на Темида: Не губете кураж, следващият тираж е след 5 години!„.

припомняме, че след завръщането си в ефир Слави Трифонов отново отправи серия критики към политическата класа и потвърди заявените по-рано от него намерения да влезе със собствен проект в политиката.Завесата падна: След 10 години съдебни битки, Слави Трифонов загуби окончателно от Халваджиян и „Господари на ефира“Почти 10 години продължи съдебната сага между Слави Трифонов и Джуди Халваджиян. Развръзката обаче в…Sep 12 2017skafeto.com

loading...