Своето благоговение пред красотата и таланта на изключителната ни гимнастичка Невяна Владинова сподели Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук.
„Българката не стига, че е най-красива, но е и изключително талантлива!“, написа шоуменът.
Ето какво още коментира водещият на „Шоуто на Слави“:
Слави Трифонов преклони глава: Тази българка е не само най-красивата, но е и изключителен талант
Слави Трифонов преклони глава: Тази българка е не само най-красивата, но е и изключителен талантСлави Трифонов се раздели с част от акциите на „Седем-осми“: Дългия разкарва скандални офшорки от фирмата си (СНИМКА)Съдружник във фирмата, стояща зад едноименното шоу по Би Ти Ви, си е взел Слави Трифонов, показа про…Aug 1 2018skafeto.com

Повод за топлите думи на шоумена стана фактът, че Невяна Владинова спечели сребърен медал на лента от световната „Чалъндж“ купа в Минск. Родната грация получи оценка от 18.200. Победителка с лента стана рускинята Солдатова с 18.600. Трета се нареди представителката на домакините Катерина Халкина. Другата българка Катрин Тасева допусна неточности и остана седма.
Владинова взе участие в три финала – на обръч, бухалки и лента. За съчетанието си с обръч тя получи петата по сила оценка – 18.650. На четвърто място с 18.850 се нареди Катрин Тасева. Във финала на бухалки Неви също остана четвърта с 19.250. Тасева допусна груба грешка в композицията си с бухалки и завърши осма. Във финала с топка участие взе само Катрин. С 19.400 тя остана на косъм от медалите, завършвайки четвърта.
Следващата световна купа от сериите „Чалъндж“ ще се състои от 24 до 26 август в Казан, Русия. Там България ще бъде представена от ансамбъла, Катрин Тасева и Боряна Калейн.Експерт хвърли истинска бомба: Скритият играч в политиката е Слави Трифонов, а не Румен РадевКоето сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти го направи. В по-голямата част кабинетите…Jul 29 2018skafeto.com


loading...