Новини

Слави Трифонов пусна клип и написа във Фейсбук нещо, от което всеки истински българин настръхва (ВИДЕО)

Слави Трифонов пусна клип и написа във Фейсбук нещо, от което всеки истински българин настръхва (ВИДЕО)

След като обяви, че ще реализира политическия си проект и вече стартира кастинга за нови лица в общественото пространство, Слави Трифонов започна активна дейност и в социалните мрежи. Последната му публикация във Фейсбук припомня за делото на един велик българин, за който се говори години след смъртта му. Думите на водещия на „Шоуто на Слави“ докосват всеки българин и ни напомнят, че злободневните боричкания на политиците наистина бледнеят пред постиженията на великите българи, които са ни пролавили пред света. Ето какво публикува Слави Трифонов в социалната мрежа.
„Вижте клипа, който направихме на песента „Притури се планината“ и си припомнете думите ми от концерт-спектакъла „Има такъв народ“, казани в чест на един велик български герой.Слави Трифонов унищожи Корнелия Нинова: Откога бе, како, приемаш референдума за някаква форма на демокрация?Дебатите около ратифицирането на Истанбулската конвенция продължава да бъде централна тема в обществ…Jan 25 2018skafeto.com

„Ние, българите, сме склонни да се гордеем с постиженията на други българи.

Често ще чуете да казваме: ние, българите, написахме азбуката, ние, българите, скочихме 209 сантиметра, ние, българите, станахме четвърти в света 94-та година, ние, българите, качихме Еверест, ние, българите, летяхме в космоса. Защото знаем, че хората, които са постигнали тия успехи, са имали същите лични истории като нас.
Аз бях на 17 години, когато изкачих Еверест. Вярно, не се качих аз. Но един друг българин ме накара да се чувствам сякаш аз съм го качил. Един българин ме качи на върха заедно със себе си. И качи всеки един от 8 милиона българи. Аз сега съм на 51 години, а той си остана на 41. Неговото име е Христо Проданов.
На 21 април 1984 година в 19:45 часа по радиостанцията за последно прозвучава неговият глас. Този запис е запазен. В него се чува как ръководителят на българската експедиция Аврам Аврамов се опитва да държи буден Христо Проданов, за да го спаси от бялата смърт.
Христо Проданов още е там – на Eверест, а заедно с него там сме и всички останали българи“

Слави Трифонов се намеси в скандала с БНТ и попиля Емил Кошлуков: Ясно е на коя ясла е заплатата муСкандалът, който втори ден тресе Българската национална телевизия очевидно е далече от развръзка. Ка…Jan 23 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Легендата на чалгата Илиян Михов – Баровеца има ново амплоа. Легендата на чалгата, който подлуди…
error: Съдържанието е защитено!