Новини

Слави Трифонов се намеси в скандала с БНТ и попиля Емил Кошлуков: Ясно е на коя ясла е заплатата му

Слави Трифонов се намеси в скандала с БНТ и попиля Емил Кошлуков: Ясно е на коя ясла е заплатата му

Скандалът, който втори ден тресе Българската национална телевизия очевидно е далече от развръзка. Както е известно, програмният директор на БНТ Емил Кошлуков призова екипа на предаването „Денят започва с култура“ така да подбира темите си, че да увеличи своя рейтинг. Това провокира протести на журналистите и екипа и отвори място за ожесточени дискусии в ефира и социалните мрежи. Отношение по горещата тема взе и водещият на „Шоуто на Слави“. Ето какво написа Слави Трифонов в профила си във Фейсбук.
„Денят на Емил Кошлуков не започва с култура, а започва с поглеждане в огледалото. А там Кошлуков вижда…КОЙ?
Всъщност Кошлуков няма проблем с рейтинга на предаването „Денят започва с култура“ – този рейтинг не се различава особено от рейтинга на предаването „Още от деня“, с водещ… Емил Кошлуков.
Истината е, че Кошлуков и неговите отражения в огледалото имат проблем с избора на теми и гости в „Денят започва с култура“.Бащата на Слави Трифонов с последни думи към него: Сине, не влизай в политиката! Ето защо водещият му е бил сърдит 4 годиниНаскоро водещият Слави Трифонов бе покосен от трагедия. Баща му Тодор Трифонов почина след дълго бол…Dec 1 2017skafeto.com

Другата истина е, че бившият програмен директор на партийната и пропагандна телевизия „Алфа“ е искал да напомни на екипа на „Денят започва с култура“ неотдавнашния съвет на бившия, забележете – културен министър – Вежди Рашидов.

А именно – да не иронизират непрестанно държавата, на чиято ясла са техните заплати.
Пределно ясно е на чия ясла е заплатата на Кошлуков. И той е всеотдаен в своята роля да застави всички в БНТ, ако трябва и Педя човек лакът брада, да се подчиняват безрезервно на волята на тия, които пълнят Кошлуковата ясла.
На екипа на „Денят започва с култура“ и на всички в БНТ искам да кажа следното: „Първо, разбрах, че сте потърсили подкрепа от СЕМ. Не я търсете, те са част от играта. И второ, вие не сте на яслата на някой банкер, на собственик на кафеви медии или на партиен лидер – вашите заплати ги плащаме всички български граждани. И ги плащаме, за да бъдете свободни. Колеги от БНТ, на всяка цена бъдете свободни!Слави Трифонов направи за посмешище „Мис България“! Ето как водещият разпиля ТамараОткакто Тамара Георгиева стана „Мис България“, българското общество беше взривено от редица скандали…Nov 30 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Потресаващи кадри на насилие над деца с увреждания бяха излъчени днес от бТВ и предизвикаха…
error: Съдържанието е защитено!