Слави Трифонов томбола политик празник Халваджиян Седем-осми Росица Димитрова слави трифонов иванчева партиите

Съдружник във фирмата, стояща зад едноименното шоу по Би Ти Ви, си е взел Слави Трифонов, показа проверка на „България днес“. От края на миналата година акционер в „Седем-осми“ наред с Дългия става и изпълнителната продуцентка Диана Младенова, показват документи, публикувани в Търговския регистър. Така след близо две десетилетия еднолична власт Слави отново ще трябва да се съобразява с други хора.

За самата Диана Младенова се твърди, че е сред най-близките хора на Дългия. Още от старта на шоуто Младенова на практика контролира и най-малките детайли около изготвянето на сценария, подбора на гости и всевъзможни организационни проблеми. Другата й ключова функция е да налага желязна дисциплина сред екипа.Експерт хвърли истинска бомба: Скритият играч в политиката е Слави Трифонов, а не Румен РадевКоето сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти го направи. В по-голямата част кабинетите…Jul 29 2018skafeto.com

„Иди да видиш отзад в съблекалнята колко най-различни глоби има разлепени по стените. От Слави или от Диана Младенова, изпълнителния продуцент“, признава в свое интервю бившият кадър на шоуто Росен Петров. По думите му сред най-тежките наказания е сядането на митичния кожен диван, където Трифонов почти всяка вечер си поляга.

Някогашният партньор на Трифонов Любен Дилов-син директно нарича Младенова сив кардинал.

Като акционер в „Седем-осми“ Младенова участва и в проведеното миналия месец общо събрание. Заедно със Слави тя взема решение за разпределение на печалбата и отново се избира за член на съвета на директорите на фирмата.
Слави продава част от акциите си в "Седем-осми"

Влизането на Младенова като съдружник става факт в края на миналата година. То съвпада с друга трансформация около собствеността на фирмата продуцент на шоуто „Седем-осми“. До тогава дружеството е собственост на Слави и офшорката „Фулмър ентъртейнмънт“. През годините анонимното дружество контролира между 99.5 и 16 процента от дяловете. Офшорката, зад която по неофициална информация стои отново Слави, се появява след раздялата му с Любен Дилов.

Влизането на „Фулмър ентъртейнмънт“ е въз основа на договор между „Седем-осми“ и друга офшорка – „Фулмър трейд линкс“, на която българската компания трябвало да плати 6 млн. евро за изработен продукт. След проведено общо събрание акциите на офшорката се обезсилват в замяна на изплатени над 1.7 млн. лева. Така собственици остават Дългия и продуцентката Младенова.Талантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com

Появата на офшорката „Фулмър трейд линкс“ през 2008 г. предизвика съмнение за нередности. Депутатът от партия „Атака“ Димитър Стоянов подаде сигнал срещу Слави, че целта на врътката е укриване на данъци.

В документа до парламентарната комисия за борба с корупцията Стоянов твърдеше, че чрез сложна схема се завишават с милиони разходите, което пести от дължимите данъци. Покрай скандала стана ясно, че офшорката на Слави е регистрирана на адреса, където са и фирмите на сикаджиите Братя Маргини.

Проверката в Народното събрание и НАП в крайна сметка не установи нищо нередно.
Източник bgdnes.bg

loading...