Новини

Слави Трифонов с нервен срив: Дългия стоял 35 дни заключен в дома си, не си вдигал телефона

Слави Трифонов с нервен срив: Дългия стоял 35 дни заключен в дома си, не си вдигал телефона

Слави Трифонов често изживявал емоционални сривове, които ставали причина за отсъствието му от ефир. Макар да се смята, че в повечето случаи хората от екипа му го заместват като водещи, когато има здравословни проблеми и се подлага на операции и лечения, всъщност напоследък отказвал да ходи на работа най-вече заради депресии.
Известно е, че гологлавият шоумен има проблеми с агресията и самоконтрола. За последно учиндолецът изгубил желание за живот преди няколко месеца, а периодът му на изолация продължил повече от месец. Самият Трифонов признава, че прекарал 35 дни сам в дома си, през които не желаел да общува с никого, дори с майка си Здравка и сестра си Петя, с които обикновено се чувал по два пъти на ден.Слави Трифонов прибрал 1 милион лева от Крисия: Стана ясна причината за раздялата на детето чудо и ДългияРаботните отношения на Слави Трифонов с неговата любимка Крисия Тодорова приключиха. Дългия вече не …Jun 4 2018skafeto.com

През цялото време стоял на тъмно, взирал се с часове в картините по стените на имението си и слушал тъжни песни. „Не е лесно да си сменяш емоциите. Нямам копче да си ги сменям. В предаването трябва да игнорираме проблемите. Понякога с мен става нещо странно. Абе, направо изперках. Просто изперках много сериозно“, казва Дългия за последния си отшелнически период. Близки до водещия разкриват, че обикновено го налягали мрачни мисли покрай рождените му дни и всички семейни празници, когато се чувствал самотен, но когато наистина имал причина да излезе в отпуск, не го правел. Телевизионерът загуби баща си в края на миналия ноември и отсъства само ден от ефир, за да може да стигне до родния си Плевен и да изпрати татко си в последния му земен път.

Веднага след това се прибрал в София и започнал да се готви за следващия ефир. Отказвал да коментира дори с най-приближените хора от екипа си, но и те не смеели да му задават въпроси, защото знаели, че преживявал депресиите си сам, независимо колко време отсъствал от студиото. В такива моменти Трифонов се доверявал само на бившата си приятелка Магдалена Ангелова. Шоуменът често се отбивал до клиниката й за психологично консултиране в центъра на столицата, която преди години ексманекенката вдигна и стартира с негови пари.
Вече не ги свързвали нито любовта, нито бизнесът, а отношенията психолог–пациент. Маги провеждала специализирана терапия на Трифонов и била единственият човек, на когото тв водещият доверявал терзанията и тайните си.
Източник retro.bgТалантът на Крисия е необятен: И след раздялата със Слави Трифонов младата певица пожъна огромен успехКрисия стана шампионка на България по хип-хоп. Изпълнителката доста време се занимаваше с латино тан…May 4 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Овен Неочаквани обстоятелства ще променят плановете ви и ще ви принудят да действате екстремно. Не…
error: Съдържанието е защитено!