Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов нападна остро премиера Бойко Борисов във Фейсбук профила си.
Той обяви, че преди време премиерът в един глас с жълти медии е твърдял, че Трифонов имал градинка пред Японския хотел в София и спрял да разпространява лъжата едва след като Слави не го заплашил от тв екрана, че ще го осъди, пише offnews.
„Той е лъжец“, обяви категорично тв водещият и добави, че фалшиви новини ще има докато има фалшиви медии и фалшиви политици.
Ето и целия статус на Слави Трифонов:
„С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е собственост” на Бойко Борисов и незнайно защо в съзнанието ми напират спомени.Скандалът става грандиозен: Слави Трифонов изригна във Фейсбук. Ето защо Нова тв свали Милен Цветков от ефирЕто какво написа преди минути Слави Трифонов във „Фейсбук“:
Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия свали от…
Jun 27 2018skafeto.com

Същият този Бойко Борисов, който възропта срещу някакъв маргинален сайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, заедно с подобни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София. И то дълго време, докато аз от телевизионния екран не му казах, че ако продължава да твърди подобни глупости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е лъжец. Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето – Нова телевизия свалиха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да защитават горкия Бойко Борисов, който няма дори един остров.
Всъщност, градинката се превърна в остров, а фалшиви новини ще има, докато има фалшиви медии и фалшиви политици.
Източник petel.bgВъзможно ли е Мая Манолова да оглави новата популистка партия на Слави Т. Трифонов*Политиката е низ от случайности, парадокси и безпринципност. Една ку*тизанка, по думите на Балзак.
И…
Jun 21 2018skafeto.com

loading...