Векилска

Бившата тв водеща Мариана Векилска явно е във възторг от новото си амплоа. Екс телевизионерката въобще не се оплаква от новата си работа в Еврокомисията, а точно обратното.
Бившата водеща на Би Ти Ви обикаля континента, благодарение на своята новопридобита длъжност, пише столичен вестник, цитиран от агенция „Пик“. Тя честичко се хвали със снимки от различни места в едни от най-красивите точки на Европа, като Белгия, Германия, Холандия и други.
Най-новите кадри на Мариана са от Маастрихт, Холандия, където явно е била на почивка.Мариана Векилска хвърли истинска бомба в ефир, феновете й не искат да повярват!„Напускам телевизията. Отивам в Брюксел, където ще работя в европейска институция. В живота има дина…Dec 30 2018skafeto.com

Не е ясно точно какво прави там отказалата се от професията си телевизионерка, но по усмивката й може да се предполага, че е нещо приятно и интересно.
Откакто е напуснала България, тя изглежда щастлива и разхубавена. Говори се, че дори е започнала нова диета и не хапва изобщо месо.
Мариана обаче страда и за колегите си в бТВ – във Фейсбук, на корицата си тя е сложила кадър от старо честване в телевизията, където е с повечето си колеги.Мариана Векилска се „върна“ в ефира на bTV, снимка показва сериозен гафСедмици след като напусна bTV, снощи Мариана Векилска отново се появи в ефира на частната медия. Изн…Jan 17 2019skafeto.com

loading...