Новини

След постите: Президентът Радев поиска да купи кебапчета на Деси Радева, но майсторът на скарата му отказа (ВИДЕО)

След постите: Президентът Радев поиска да купи кебапчета на Деси Радева, но майсторът на скарата му отказа (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава прекараха празниците в живописното планинско градче Трявна. Двамата посрещнаха Възкресение в църквата Свети Архангел Михаил.
След края на постите Радев и съпругата му опитаха местните специалитети. Майсторът на скарата Захари Захариев успя да привлече президентската двойка да опита от кебапчетата му, съобщава Bulgaria on air.
На кадрите се вижда, че президентът се опитва да плати за вкусната храна, но майсторът му отказва.
Президентът отправи и великденско поздравление от личната си страница във Фейсбук.
„Скъпи сънародници, във великия ден на Христовото Възкресение нека си пожелаем да крепне вярата, надеждата и любовта между всички нас, българите. Да не слабее волята ни да творим добро, дори когато срещаме неразбиране и враждебност“, написа Радев по случай най-светлия празник за православните християни.Президентът Румен Радев за първи път показа голямата си щерка Дарина, ето по какъв повод (СНИМКИ)Президентът на Република България Румен Радев смени Деси Радева с Дарина Радева за театрална премиер…Mar 19 2018skafeto.com

„В изпитанията да не губим надеждата си, защото всеки Великден ни връща упованието в справедливостта и живота. Да обичаме ближния си, защото любовта е празна дума, ако не обърнем внимание на хората, които са непосредствено до нас“, завършва посланието си президентът.
Няколко дни по-рано навръх Разпети петък президентската двойка посети и представлението на култовата рок опера „Исус Христос суперзвезда“ в София. Те не пропуснаха и възможността да се снимат с Тед Нийли – оригиналният изпълнител на ролята на Христос, превъплътил се в образа над 2000 пъти, както и с любимеца на публиката Ник Майа – бразилецът, успяващ да превърне и Юда в суперзвезда.
Източник bgonair.bg

Президентът Радев посече европейските лидери: Защо още мълчите за намесата на Турция в нашия изборен процес?Решението за извикване за консултации на българския посланик в Москва е в правомощията на правителст…Mar 29 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Съкровището на цар Самуил, първия човек, двуполово извънземно и тайнствена пирамида. Това са част от…
error: Съдържанието е защитено!