На 27 февруари Наталия Кобилкина стана майка. В МБАЛ „Надежда“ на бял свят се появи първородният й син, дълъг 53 см. и тежък 3800 гр. Раждането минало бързо и лесно, а двамата с таткото Такис избраха да кръстят бебенцето си Филип.
Наталия споделя, че е искала да роди естествено, но в последния момент синът й Филип решил друго, пише „Блиц“. Той се обърнал седалищно и лекарите взели решение, че е по-добре да го извадят с цезарово сечение малко преди термина.
Както всичко важно в живота си, и преди да роди, Наталия се консултирала с астролози, за да разбере кога е най-подходящата дата и час, в който да роди детето си.Наталия Кобилкина изригна с пост във Фейсбук, но коментарът на Драго Симеонов изби рибатаИзвестната сек*оложка Наталия Кобилкина изригна с пост във Фейсбук срещу всички жени, които живеят с…Apr 11 2018skafeto.com

Те й казали, че най-подходящ е 27 февруари в 16:50 часа. Роди ли се на тази дата детето й, значи ще бъде лидер и артистична личност. Така и станало. И сега Наталия Кобилкина е щастлива майка, която един ден с радост ще превърне детето си в истински лидер.
Припомняме, че броени дни преди да стане майка, сексоложката Наталия Кобилкина разкри интересни интимни детайли. Тя сподели личния си опит за това как да носиш дете променя живота на една жена и каква е тайната на щастливия семеен живот.
„Проблемите на хората са общи.
След усложнения: Кобилкина роди и показа бебето (снимки)

Всички търсим любовта. Не можем да намерим връзка. Намираме я, не можем да я изградим. Сексуални проблеми”, категорична е тя.
Тя допълни, че няма една-единствена формула за успешен брак. По думите й, има различни видове връзки. За едни е нормално мъжът да бъде лидер и да води, а за други – жената. Кобилкина е на мнение, че успешен брак може да има и при семейства без деца. В нейния случай бременността е задълбочила връзката със съпруга й, „Ние живеем в България. Говорим английски, аз съм рускиня, той е грък. Така че как ще научи това дете 4 езика това е интересно”, сподели още тя и допълни, че детето й ще има руско и гръцко гражданство.Смях: Kултовите изказвания на Наталия Кобилкина за c*кса!Предлагаме извадка на дванадесет недостижими бисери на Наталия Кобилкина, направена от highviewart.c…Oct 6 2018skafeto.com


loading...