Иван Костов

Иван Костов е намерил решение как да прекрати постоянните набези на крадците в огромния си палат в столичния квартал „Драгалевци“. Отскоро бившият премиер си е взел две кучета – мъжко и женско, представители на небезобидната порода булдог.
Eкслидерът на ДСБ си избрал домашни любимци с родословно дърво, които били достойни да участват в конкурси и със сигурност щели да оберат първите места, но засега не проявявал подобни амбиции към тях, съобщава вестник „Ретро“. Справка показва, че Костов сериозно се е охарчил за двете кучета, чиято порода заема седмото място в класацията за най-скъпите домашни любимци. Ако човек иска да притежава породист булдог, трябва да плати между 2500 и 9000 долара. Имената на двата домашни любимеца на бившия министър-председател са също толкова аристократични, какъвто е и домът, който обитават.Никола Филчев изригна гневно: Иван Костов пълзя пред мен като червей, да се готви за затвораИван Костов е противоречива публична личност. Има хора, които го подкрепят безрезервно, но има и так…Dec 17 2017skafeto.com

Мъжкият носи името Хилтън, вероятно вдъхновено от популярната верига хотели в цял свят, а женското е кръстено Агата.
През студените месеци двата булдога живеели вътре, заедно с Костов, жена му Елена, дъщеря му Яна, зетя и внучката, а през лятото били стражари на просторния двор на десебаря. Силният им вой и ръмжене се чували още от улицата и Костов се надявал, ако не сотът, поне те да сплашват наглите апаши. Откакто той и семейството му са се нанесли в луксозната си къща в „Драгалевци“, вече 8 пъти са ставали жертва на обир. „Кражби, разбивания, взимали са пари, важни документи. Ето, имах един курс в УНСС, записките бяха на дискети.
Изчезнаха и те, много съжалявам“, жалва се политикът. Припомняме, че последният случай, при който крадец проникна в палата му, беше през 2013 г.

Тогава въоръжен мъж с нож от Плевен успя в ранни зори да премине системата за сигурност и 2-метровия дувар и нахлу в двора на Костови. Най-скандалното беше, че в същия момент всички си били у дома, а в уплаха си апашът подгонил съпругата на бившия премиер – Елена, редом с внучката им, насочвайки срещу тях касапския си нож.
По-късно се разбра, че крадецът е успял да влезе през съседния двор и нямал идея чия собственост е къщата. Въпреки че нямаше пострадали и обирджията остана на сухо, защото Елена натиснала паник-бутона и сотаджиите цъфнали за минути, заради шока жената на Костов тогава бе приета по спешност в Правителствена болница с инфарктно кръвно.Иван Костов с революционно предложение към властта: България трябва да излезе от валутния бордБившият министър-председател Иван Костов отправи революционно предложение към властта. Пред БНР тоя …Feb 27 2017skafeto.com

loading...