https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Кметицата на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева е задържана за получаване на подкуп, съобщи Нова телевизия. Арестът е извършен на бул. „Васил Левски“ в центъра на София във вторник. Минувачите около сградата на Спртната палата са останали безмълвн свидетели на зрелищната акция на полицията, в резултат на която пишман политикът се озова с белезници на ръцете.

Десислава Иванчева е била хваната с крупна сума пари – 70 000 евро. Това обаче била само първата вноска от поисканите от кметицата 250 000 евро (половин милион лева) за издаване на разрешително за строеж в поверения й район.

При акцията, извършена на бул. „Васил Левски“ в центъра на София във вторник, белезници щракнали на ръцете и на заместничка на Иванчева, както и на посредник за предаването на подкупа.


Тежки здравословни проблеми мъчат д-р Димитров, прокуратурата решава дали да остане в ареста (ВИДЕО)Прокуратурата решава дали доктор Иван Димитров да остане в ареста. Той беше обвинен в предумишлено у…Mar 6 2018skafeto.com

Пиарът на район „Младост“ Петър Кърджилов написа във Facebook, че в сградата има полиция, а на работещите в общината не се позволява да излизат.

Десислава Иванчева не е откарана веднага в ареста, защото й прилошало. Районът около Министерството на спорта, където кметицата бе задържана, е отцепен.
Разследването е на Специализираната прокуратура съвместно с Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ).

Очаквайте подробности!
Източник nova.bg

Сензационен обрат с арестувания син на бивш министър, ето какво се реши за инцидента, при който по чудо нямаше жертвиСинът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова Калоян отново ще се разхожда с пищов. МВР ще трябва …Dec 28 2017skafeto.com