https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Видео с две пияни жени, които държат полуголо бебе на улица в София в ранните сутрешни часове, възмути социалните мрежи.
На клип, публикуван в социалните мрежи, се вижда как жена на средна възраст държи пеленачето с едната си ръка, а в другата носи бутилка алкохол, съобщава novini.bg. До нея стои момиче, което твърди, че е майка на детето. Тя също е във видимо нетрезво състояние. В един момент тя взема бебето от придружителката си, при което се вижда, че то е облечено само с блузка, а крачетата му са боси. Действието се развива към 7 ч. сутринта, отбелязва Христо Ганчев – човекът, заснел видеото.Шеф от АЕЦ „Козлодуй“ се гаври с полицаи. Пияният дерибей командвал „Падни, стани!“В огромен скандал се забърка един от шефовете на атомната електроцентрала „Козлодуй“. Пешко Караджов…Mar 1 2017skafeto.com

Той се представя за полицай и изисква личните документи на жените. По-младата обаче показва акт, съставен й от униформени, именно за това, че няма документи за самоличност.
„Представих се за полицай, за да взема личните данни на жените и да ги предоставя на органите на реда”, пише Христо Ганчев. По-късно той внесе следното уточнение, коуто публикуваме без редакторска намеса:
Пиша Ви последна Радостна информация!
Получена от СДВР в 14:03ч
Бебенцето е в Болница, отнето от тези жени, стабилизирано , като подробности ще научите в новините и на страницата на Господари на Ефира.
БЛАГОДАРНОСТИ на:
-ПЪРВО НА БОГ
-Господари на Ефира

-Агенция за закрила на детето
-СДВР
-Бърза Помощ
и не на последно място на Всички Вас, познати и не познати за споделянето!
Явно има светлина в тунела и Бог на когото да сме благодарни и ВИНАГИ да разчитаме!
Моля СПОДЕЛЯТЕ!!!
Не ЖЕЛАЯ ПУБЛИЧНОСТ ИЛИ СЕНЗАЦИЯ!
МЕЧТАЯ ДА СЕ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО И ДА Е В СИГУРНИ РЪЦЕ!
Белкем го види някоя ИНСТИТУЦИЯ в тази прекрасна татковина.
Потресен съм!

Като във филм на Хичкок! Пияни птици парализираха магистрала. Вижте какво предизвика странното им поведениеИстински шок изживяха пътуващите по австрийска магистрала в участъка между градовете Фезендорф и Инц…Oct 11 2016skafeto.com