София ден и нощ

Доскоро успешната продукция „София ден и нощ“, любима на подрастващи и младежи, скоро ще слезе от екран след 4-годишно излъчване в късните часове на делничните дни. Напоследък рейтингът на реалити сериала е паднал под критичния минимум, липсва му оригиналност, а актьорите недоволстват от ниското заплащане. През изминалата седмица е бил заснет последният епизод на поредицата, позовава се на собствени източници седмичникът „Уикенд“. Най-вероятно финалът ще бъде излъчен в края на май.
Сериалът, който няколко години събираше пред малкия екран зрители на всякаква възраст, със сигурност няма да има нов сезон. Интересни идеи за нови епизоди липсвали, а участниците изгубили мотивация, защото не се чувствали достатъчно обезпечени във финансово отношение.Скандалът става грандиозен: Учители скочиха срещу сериала „Откраднат живот“, ето какво отключи гнева имЕпизодът на медицинската сага „Откраднат живот“ от този вторник, в който три възпитателки от детска …Oct 18 2018skafeto.com

От кухнята на поредицата твърдят, че актьорите получавали смешните 130 лева за епизод дори във времето, когато „София ден и нощ“ имаше разбиващ рейтинг. „Снимам по 16 часа на ден, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал вече няколко години – колкото взимах в началото, толкова и сега!“, твърдял ядосан Кристиян Кирилов, който играе ролята на глуповатия, но добродушен Митко и бързо се превърна в един от най-големите любимци на зрителите. Заради остри различия с продуцента Краси Ванков героят му е отстранен, но все още се излъчват епизоди с негово участие.
Говори се, че всички реалити звезди са подписали железни договори и сумите, които получавали, били уточнени предварително, без право на промяна.

В началото начинаещите актьори се съгласили на условията, защото били жадни за внимание и слава, но когато се прочули и самочувствието им скочило до небето, започнали да проявяват претенции. На всичкото отгоре, участниците нямат право да дават никакви интервюта и да участват самостоятелно в рекламни инициативи, докато тече излъчването на „София ден и нощ“.
Най-известните сред тях – Кристиян Кирилов и Димитър Илков (Дани), настоявали за двойно увеличение на заплащането, но продуцентите ги отрязали. С течение на времето много от актьорите напуснаха, а други се захванаха със странични дейности, които им докарват много по-добри доходи.


loading...