кома стефан данаилов

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома, съобщава Нова тв. Заради затруднения в дишането големият актьор е бил интубиран.

Както е известно, Данаилов беше приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица. Тогава големият български актьор беше настанен в Интензивното отделение на болницата. Според запознати той е събирал вода в белите дробове и се е налагало да му се направи пункция.

„Състоянието на Стефан Данаилов е тежко. Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме“, написа в социалната мрежа Корнелия Нинова.

Припомняме, че след инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.Извънредно: Стефан Данаилов отново приет по спешност в болницаКултовият актьор Стефан Данаилов е бил приет снощи в Университетска болница Пловдив в недобро състоя…Oct 9 2019skafeto.com

loading...