https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Стефан Данаилов призна, че вече четвърта година живее на антидепресанти. Започнал ги малко след като съпругата му Мария напусна света на живите и така и не се решил да ги спре. „Сутрин първата ми работа е да си изпия „розовото хапче“. Без да съм си го взел, не излизам от къщи“, споделя Ламбо.
Въпреки че в живота му отново имало надежда и хубави моменти, той предпочитал да не се отказва от лекарството, защото втори път не искал да изпада в дупка. „Не знаех какво е депресия, чувал съм, но не го усещах. В един момент усетих, че не искам да виждам никого, не исках да говоря с никого. Мълчах като пукал. Седях на диванчето с дни, забит в една точка. Даже викнах психиатър, даде ми съвети. Той ми предписа весело хапче“, връща лентата бившият депутат. Тогава взимал лекарството известно време, но имал неблагоразумието да прочете за страничните му ефекти. Притеснил се, когато видял, че ще получава световъртеж. „Казах си, че сега остава да се тропна и да падна и затова го хвърлих“, разкрива Данаилов.Стефан Данаилов разкри коя е втората му голяма любов! Ето коя известна актриса е покорила сърцето му, освен жена муВеликият Стефан Данаилов празнува своя 75 юбилей на 9-ти декември. По случай рождения си ден, той пр…Dec 8 2017skafeto.com

Периодът му без антидепресанти обаче се оказал кратък. Когато отишъл да му прегледат краката и ръката, лекарят му казал, че е в тежка депресия. Изписал му втори вид хапче, което артистът приемал и до ден днешен. „Може и психологически да действа, но вероятно има резултат, защото много хора го пият. Оказа се, че доста хора са в депресия“, коментира Ламбо и категорично заявява, че не го е срам, че трагедиите в живота му са го извадили извън строя. Сега по-големи тревоги му създавало зрението му.
Не си спомнял откога не бил разгръщал вестник, защото шрифтът отдавна бил непосилно предизвикателство за него. Заради зрителния му проблем възпитаниците измислили креативно решение и си направили специални фланелки, с които влизали в клас. Отпред с огромни букви пишело „Мастер“, а отзад – името на студента. Така Ламбо успявал да ги различава и що-годе още се справял с ролята на преподавател.
Източник retro.bgСтефан Данаилов с тежки думи за президента Румен Радев: Някои ходове не бяха правилниСтефан Данаилов каза тежки думи по адрес на президента Румен Радев. В студиото на бТВ големият актьо…Jul 10 2017skafeto.com