данаилов манолова

Легендарният актьор на България Стефан Данаилов разкри своите пристрастия към нашето Черноморие пред Би Ти Ви тази сутрин, цитиран от сайтът lupa.bg. Сега той е на морско турне „Черноморието ни е абсолютно прекрасно – това е така, откакто се помня. Ако идваш с мисълта, че се намира на много красиво място и не ти пречат блокове и коли, е чудесно. Тъй като всичко полудя по гръцкото Беломорие, аз съм го видял много. Тогава българите не ги допускаха до там.“, коментира ентусиазирано Ламбо.

Той си припомни първото море с родителите си на военната станция на „Свети Константин“. „Все едно съм роден в морето. Много обичам море. Баща ми е планинар, но аз обичам морето“, сподели Ламбо.

Той направи сравнение с родното море по онова време и картината сега у нас и в Гърция.
Нова гавра: На българското Черноморие вече искат пари и за опъване на хавлия (СНИМКА)Поредна гавра с шепата туристи по морето – бургаска фирма-концесионер таксува опъването на хавлия на…Jul 3 2019skafeto.com

„Много е голяма разликата, защото тогава нямаше там много българи. Но аз се наситих, 2-3-4 години. Дори спрях да ходя. Викахме Гърция е много готина, направих ред глупости. Продадох си едно место тука, но ми писна, защото не можеш всеки ден да ядеш, риби совлаки, скучно ми беше. Нека ходят българите, нека да видят какво е, но нашето е чудесно. Скъпо, скъпо, но пък е друго“, каза той.

Ламбо е на мнение, че не бива да оплюваме родното море заради презастрояването там. „Какво ти става като кажеш това не е така, онова не е така. Какво да направим? Като има бетон до морето дай да го оплюем и да отидем в Гърция. Аз съм за пазене, но в началната вълна на великата демокрация стана страшното. Защо тогава не скачахме“, попита Ламбо.

Маестрото бе изненадан от появата на великата българска актриса Татяна Лолова, при това с дрехи за карате. Лолова, в типичния си вдъхновен изказ, призна на Ламбо: „Обичам те!“

Тя припомни и любопитна случка със Стефан Данаилов, когато получил силно сърцебиене. Тогава колегата му Васко Михайлов веднага го завел в болница, а по-късно вечерта Данаилов успял да върти две девойки на веднъж в нощно заведение.

Данаилов коментира и горещи политически теми. Той разкритикува вицепремиера Валери Симеонов. „Виж какъв подлец е този Валери Симеонов. Всички тука сега гледаме неговата „Скат“ и неговата телевизия не предават нашата партийна телевизия. Така, понеже не мога да отида горе, защото ме боли, не гледах събитието, само репортажи. Но много добре мина. Корнелия интелигентно говори, не се помпа“, каза Данаилов.

Коментирайки решението си да убеди Нинова да не подава оставка след евроизборите, Ламбо каза: “ Всеки човек има своите скрупули. Някой я заблуди, че прави нещо по начина, по което тя не може да го реализира. Имахме личен разговор. Непрекъснато говоря с това момиче. Казах ѝ, че това е най-голямата глупост, жалко за нейния труд. Знам колко мъки и притеснения ѝ е коствало това. Разбирам моралните ѝ скрупули, но ще плюят, ще плюят, но ще мине“.

За възможността Мая Манолова да стане кандидат кмет на София, Данаилов каза: Харесвам я. Тя се е утепала за кмет на София. Тя е юрист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият кандидат“.
Все повече българи не искат да стъпят нашето родно Черноморие, за сметка на това руснаци и турци го превзеха и са доволниБългарите вдигнаха ръце от нашето Черноморие и се изнесоха към Гърция, Турция и Черна гора. За сметк…Aug 22 2017skafeto.com


loading...