https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Стефан на Гала разтърси България с резултати от проучване, според което 25% от всички българи биха съобщили в полицията, ако видят нередност и престъпление.
„Това означава, че всеки четвърти в България го прави. За справка – в другите евродържави само 15% го правят. Значи трябва да сме горди. Но тук се налага да направим и уточнения в проучването – във Великобритания например има най-малко убийства и много клюкарщина, а в Литва, където има най-много убийства, хората най-малко ще съобщят за тях, за да не ги забележат”, заяви Стефан в предаването„На кафе” по Нова Тв.Трус в Нова телевизия: Бият шута на Гала и Стефан, ето кое лице от новините ги сменя в „На кафе“Според управата на Нова телевизия, Гала се е изчерпала след 15 години на екрана и е втръснала на зри…Apr 20 2018skafeto.com

Междувременно репортерът на „На кафе” Светла Тонева получи предложение за брак на живо в ефира на предаването в сряда.
По време на жива връзка от брега на морето във Варна приятелят й – операторът Борис Димитров, неочаквано коленичи и й подари красив годежен пръстен.
Целият заговор на екипа на предаването беше обявен от водещата Гала. Тя написа на листове какво предстои и ги показа пред камерата без коментар, за да не може Светла да чуе какво я очаква.
Източник blitz.bgЖега в ефира: Стефан започна да се обяснява в любов на Гала, но се увлече и я разгневи (СНИМКИ)Отношенията между водещата на предаването „На кафе“ по Нова телевизия Гала и екранния й и житейски п…Feb 9 2018skafeto.com