От МВР изпуснали двамата избягали затворници Владимир Пелов и Радослав Колев след сигнал, че обитават вила в село Огоя в Софийска област. В петък собственик на вила в село Огоя решил да отиде за празниците. Отдалеч видял, че коминът на къщата пуши. Приближил се на достатъчно разстояние и установил, че вътре са се разположили двамата издирвани.
Мъжът подал сигнал в полицията веднага, но ченгетата се забавили, а бегълците успели да усетят чуждото присъствие и духнали. Оттогава местността е наситена с тежковъоръжени барети. Цял автобус маскирани полицаи обикалят района, но от бегълците няма и следа.Феномен: Защо в този български град няма протести, глад и безработица, а престъпленията за 2017 г. са само 22?България не става за живеене. Събираме си багажа и на Терминал 1. Тук е пълно с корупция, няма работ…Jan 25 2018skafeto.com

Полицията получила стотици сигнали

че избягалите затворници Владимир Пелов и Радослав Колев са забелязани на различни места в страната, но в крайна сметка нито едно от обажданията не е довело до конкретни следи.
Радиото отбелязва, че последният по-конкретен случай е от вчера, когато в МВР е постъпила информацията, че избягалите са засечени във вилата близо до село Огоя, което се намира до Своге.
Обичайно при тежки инциденти полицията винаги призовава гражданите да съдействат. В случая обаче положителната развръзка не е станала именно заради лоша организация от страна на полицията.
От МВР пазят пълно мълчание по развитието на случая.
Източник blitz.bgТази новина изправи България на нокти: 600 рецидивисти са на свободаПрестъпността е проблем, който съществува във всяка държава. Обикновено мащабите на престъпността за…Jan 23 2018skafeto.com

loading...