Голямата ни актриса Стоянка Мутафова за пореден път доказа, че има златно сърце. В момента 95-годишната театрална виелица съчетава почивка на морето и участие в серия представления в курортите ни. Мутафова разказа пред камерите на Нова телевизия за морското си ежедневие и коментира шокиращата фалшива новина, разпространена от медийни идиоти, които преди дни я обявиха за починала. Стоянка Мутафова разказа, че турнето й по българското Черноморие преминава при голям успех, а спектаклите винаги са пред препълнени зали.

„Аз даже не знам в тези жеги как на хората им се ходи на театър“, пошегува се Госпожа Стихийно бедствие преди гастрола си в Царево.Голямо признание за Стоянка Мутафова! Ройтерс я короняса като Кралицата на…Поредното голямо признание получи любимата на поколения българи актриса Стоянка Мутафова. 95-годишна…Feb 21 2017skafeto.com

Голямата актриса разкри, че е истински влюбена в морето.

„Бях на 3 години, когато майка ми ме заведе за първи път – това беше във Варна“, припомни си тя. „И сега изпитах истинско удоволствие от идването си на морето. Дори и да не ми е добре, когато го видя, всичко ми минава. В него има някаква магия“, допълни тя. Мутафова сподели, че никога не се е страхувала от водата, а като по-млада е била страстен плувец.

Веднъж дори се уплашила, защото навлязла толкова навътре, че никъде не се виждал бряг и тя се чудела накъде да поеме. Казала си, че ако тръгне към Турция, ще вземе да се научи а „малко гюбеци“.

Стоянка Мутафова прие с усмивка фалшивата новина за нейната смърт, разпространена неотдавна. На въпрос какво би искала да каже на „авторите“, тя отговори: „На тези хора ще кажа „Има ме, има ме“ и ще се обадя отнякъде“, каза тя и се разсмя от сърце.

Жалко! Голямата Стоянка Мутафова се разминава с „Гинес“. Госпожа Стихийно бедствие няма…Голямата актриса Стоянка Мутафова е на път да се размине със заслуженото вписване в книгата на рекор…Apr 21 2017skafeto.com


loading...