Стоянка Мутафова здравословното състояние домашно насилие

Великата ни актриса Стоянка Мутафова не спира да ни удивява. Не само с неизчерпаемата си енергия и сценично дълголетие. Госпожа Стихийно бедствие показа, че следи и събитията извън сцената, в това число и обществения и политическия ни живот.

„Смятам, че всеки българин трябва да гласува, защото това е наш дълг. После поне да знаем кой е виновникът за несвършените неща, а не само да се оплакваме“.Стоянка Мутафова с рожден ден и 70 години на сценаГолямата актриса отбелязва днес своя рожден ден Стоянка Мутафова, достигайки 97 години тя ще отпразн…Feb 2 2019skafeto.com

Това сподели голямата българска актриса Стоянка Мутафова, която даде вота си за евроизборите вчера, отиде на крака и не се възползва от правото си да гласува вкъщи, пише в. „България днес“.

Според Госпожа Стихийно бедствие паметта на народа не е толкова къса, че да не знае при кого е бил най-добре, но винаги се появяват и манипулации, които тя отрича. „Купуване на гласове винаги ще има, въпросът е хората да проявяват съвестта си и да посочват нарушителите. И друго е важно – да се трудим, а не да мързелуваме и после друг ни виновен“, каза Мутафова.

Самата актриса е пример за работоспособност и като доказателство на думите си тя сподели, че предишните дни е играла в постановката „Скакалци“, а й предстои в „Сълза и смях“ да участва и в „Госпожа Стихийно бедствие“.

„Няма почивка за мен. Няма и за Бойко, като гледам. И той всеки ден нещо прави. Аз не мога да го предам този човек, след като веднъж ми стори голямо добро, като помогна да дойда за поклонението на Георги Калоянчев. От тогаз всеки път на избори аз за него гласувам. А Фандъкова не ме пропуска – букети, идва на представленията, много ги харесвам тези хора“, сподели Мутафова, която обясни, че вече на 97 години няма никакви страхове.

„Както казваше покойната Багряна – „На два режима съм метреса – и по соца, и сега“. Аз я надминах. Аз съм на три режима. Моят първи режим е в театърът и той ми е най-интересен. А иначе в другите режими – засега не са ми кой знае колко интересни. Има какво да се очаква още. Много е останало от предишния режим, то още действа и пречи.

Трябва да мине време. Аз няма да съм жива вече, но дай Боже, да се изчисти всичко. Да стане по-чисто, по-светло. Сега според мен е малко на никъде. Е, има някакво просветление все пак. Можеш да си кажеш каквото искаш, но пък това, което си кажеш, може да ти попречи „из-за угла“, както казват руснаците – зад ъгъла може да те издебне, без да си го усетил“, сподели голямата Стоянка Мутафова и продължи да се смее.

97-годишната Стоянка Мутафова ще бъде герой на филм, който ще снима нейната дъщеря – красивата Мария Грубешлиева, и мениджърът им Евгени Боянов. „Вече имаме готови неща“, сподели още Стоянка.

Единствената мисъл, която натъжава актрисата, е за мъжа й Нейчо Попов. „Юлиан Вучков все ми казваше, че говоря само за него, сега и той почна, като се спомина неговата Диана. Ама то любов бе, какво да се прави“, сподели Мутафова.

Когато не пътува, актрисата най обича да седи на една поляна до дома си. „И сама със себе си ми е много добре“, обясни житието си голямата ни актриса. Там съм сама със себе си, заобиколена от дървета и цветя. А през деня спя, защото вечер страдам от безсъние“, обясни още житието си голямата ни актриса.Патриарх Неофит и Бойко Борисов на крака при Стоянка МутафоваПатриарх Неофит ще уважи с присъствието си голямата Стоянка Мутафова за нейния юбилеен концерт „70 г…Jan 31 2019skafeto.com

loading...