Стоянка Мутафова рожден ден сцена

Голямата актриса отбелязва днес своя рожден ден Стоянка Мутафова, достигайки 97 години тя ще отпразнува деня на сцена. Тази вечер в зала 1 на НДК заедно с почитателите си, „Госпожа стихийно бедствие“ ще отбележи и 70 години сценична кариера.

Билетите за спектакъла отдавна са изкупени, а на сцената, за да я поздравят с артистични изпълнения ще излязат Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тоника, Албена Павлова, Ненчо Илчев и много други обичани артисти. Да пожелаем на голямата Стояна – здраве и още много години да се радва на народната любов.

„Хората ме питат щастлива ли съм, че съм доживяла – да, макар че, някой път ме е яд, че лошо ходя вече, но пък виждам свят, хора, радвам се, че виждам  и тогава се обръщам към Господ – и аз понякога вярвам, понякога-  не вярвам и казвам: „Господи, благодаря ти, че ме има“, сподели актрисата.

Патриарх Неофит и Бойко Борисов на крака при Стоянка МутафоваПатриарх Неофит ще уважи с присъствието си голямата Стоянка Мутафова за нейния юбилеен концерт „70 г…Jan 31 2019skafeto.com

loading...